Kan være siste sjansen

KOMMENTAR:

Kan være siste sjansen

Publisert:

KOMMENTAR: Det gikk som spådd på generalforsamlingen. Men selv om det ble en form for kamp om ledervervet, skjedde det i saklige og rolige former, uten bruduljer og dype sår. Det blir viktig med den oppgaven som nå venter.

Vanskelig å se det kan gå

Kommentar:

Vanskelig å se det kan gå

Enslig svale i Vestfold er Weums halmstrå

Publisert:

KOMMENTAR: Kun et enslig travlag i Vestfold flagger, i et dårlig dokumentert innlegg, støtte for Knut Weum. Ellers fremstår det som om resten av trav-Norge er klare til å gå videre.

Skandaløs håndtering

KOMMENTAR:

Skandaløs håndtering

DNT må se på håndteringen av alkoholsaken på Klosterskogen

Publisert: - Oppdatert: 29.08.2021 kl 12:47

KOMMENTAR: Samme dag som antidoping Norge er på Klosterskogen for å ta tester av utvalgte kusker, blåser en kusk rødt. Det er nesten ikke det verste. Håndteringen etterpå er skandaløs.

Det holder ikke i 2021

Kommentar:

Det holder ikke i 2021

"Da hjelper det ikke at det sitter noen gretne gamle gubber spredt rundt i landet og synes dette vi driver med helt ok."

Publisert:

Kommentar (+): Å bruke to dager på å regne ut og publisere heatene i klasseløpene illustrerer travsportens store utfordring og problem. Et problem som drar sporten og alle som synes det er ok, baklengs inn i fremtiden.

- Det holder ikke mål, DNT

Kommentar:

- Det holder ikke mål, DNT

Publisert:

Kommentar(+): Medlemmene rømmer Det Norske Travselskap. Når man ser behandlingen Eirin Anita Stenmark har fått med sin Mietor skjønner man det er tungt å ha tillit til egen organisasjon.

En unik mulighet

KOMMENTAR:

En unik mulighet

En ekte redaktør vil løfte Rikstoto Direkte

Publisert: - Oppdatert: 01.08.2021 kl 15:00

KOMMENTAR: En programredaktør for Rikstoto Direkte, med journalistikk i ryggmargen, må rydde opp i det som fremstår som totalt manglende etikk og moral i kanalen. Det vil løfte sendinger, innhold og garantert spillet. For det er nok å ta tak i.

Aldri før har så få showet så mye

Kommentar:

Aldri før har så få showet så mye

Publisert: - Oppdatert: 25.07.2021 kl 10:21

Kommentar (+): Det er lett å bli hjemmepatriot. Men etter helgens dobbelttrav på Sørlandet kjenner man en glede over at det er mulig om man tør. Og man må tørre skal banen overleve. Så gi gass.

48 prosent pottran på tirsdagene

Analyse:

48 prosent pottran på tirsdagene

Det er meget triste tall som fremkommer når midtuke-V75 analyseres.

Publisert:

ANALYSE: Som beskrevet i forrige innlegg der jeg tok for meg lørdagene, stuper V75-omsetningen, som altså er under 10 millioner i snitt når ukas høydepunkt går av stabelen. Da jeg vokste opp med travet på åttitallet var også onsdagene hellige med flott sport, skyhøy V65-omsetning og ...

Utsett strategiplanen

Kommentar:

Utsett strategiplanen

Publisert:

KOMMENTAR: Flere av landets travforbund tar til orde for å utsette behandlingen av strategiplanen. Knut Weum brummer og gjør det til en valgkampsak og snakker om demokratiske prinsipper som om det er noe som opptar ham.

Kan ikke sporten nytes uten alkohol?

Kommentar:

Kan ikke sporten nytes uten alkohol?

Publisert:

KOMMENTAR (+): Alt gnålet om alkohol under Jarlsberg Grand Prix-travet setter sporten i skyggen og trekker frem gamle fordommer.

Amatørenes teater

Leangen:

Amatørenes teater

Publisert: - Oppdatert: 26.06.2021 kl 20:08

KOMMENTAR(+): Coronaen har gjort noen og enhver litt rustne når det kommer til show og arrangementer. Men når det skal arrangeres et NM og en bukett storløp, bør man kunne forvente mer enn det man så på Leangen lørdag.

En seier for travsporten

KOMMENTAR:

En seier for travsporten

Publisert: - Oppdatert: 23.06.2021 kl 10:33

KOMMENTAR: Mageplasket til i Midt-Norge Travforbund i Pressens Faglige Utvalg er en seier for alle som kjemper for å bedre informasjonsflyten, åpenheten og takhøyden i norsk travsport.

Har man snublet må man reise seg

Kommentar:

Har man snublet må man reise seg

Publisert: - Oppdatert: 26.05.2021 kl 18:48

KOMMENTAR: På tre år og 14.127 publiserte artikler, har Trav365 blitt felt tre ganger i PFU. Det kan bli en fjerde. Men vi reiser oss, lærer av det og går styrket videre.

Millionene ruller i Rikstoto

Kommentar:

Millionene ruller i Rikstoto

Publisert:

KOMMENTAR: Rikstoto var sikre på at de hadde fulgt boka da de avviklet Equus Media. Men da de havnet i retten måtte lommeboka åpnes på vidt gap. Taperne er nok en gang hesteeierne.

Rør fra

Kommentar:

Rør fra "dødsleiet"

Publisert:

KOMMENTAR: Knut Weum er ferdig som DNT-leder, men vil ikke ta det inn over seg. I et siste krampeaktig forsøk på å tviholde på makten, rører han sammen et Weums Corner. Som et statement fra et "dødsleie" som DNT-leder.

Det holder ikke

Kommentar:

Det holder ikke

- Når er bunnen nådd for mannskapet på dagens vakt?

Publisert: - Oppdatert: 03.05.2021 kl 22:02

KOMMENTAR: Topplinja i Rikstoto bør ikke sove godt om dagen. Faktisk bør søvnløsheten jage dem. Resultatene som leveres er ikke gode nok, og snart må det få konsekvenser.

Reaksjon etter Kongepokalen

Leserinnlegg:

Reaksjon etter Kongepokalen

Publisert: - Oppdatert: 25.04.2021 kl 11:21

LESERINNLEGG: Amatøren Ernst Karlsen reagerer på springskallen Øystein Tjomsland tildelte Kvaleren og kjøringen i Kongepokalen.

En tragedie for travet

KOMMENTAR:

En tragedie for travet

Juksemakeren sonet kun halv straff

Publisert: - Oppdatert: 23.04.2021 kl 12:00

KOMMENTAR: Når Fabrice Souloy nå er tilbake i manesjen, fem år før dopingdommen etter Oslo Grand Prix er ferdigsonet, er det intet mindre enn en tragedie for travsporten.

Amatørene på gjerdet

Kommentar:

Amatørene på gjerdet

Publisert: - Oppdatert: 09.03.2021 kl 14:22

KOMMENTAR: I Danmark har amatørkuskene sittet på gjerdet nesten et år. Nå risikerer Norge det samme for noen uker. Hylekoret uler. Noen må vippe opp skylappene.

Sykepleier og monterytter

Ukens hyllest:

Sykepleier og monterytter

Publisert:

INNSENDT STOFF: Traventusiast Trond Nielsen har latt seg imponere over resultatene til Caroline Louise Bergås Morken fra Bergen. Hun får ukens hyllest.

Nå spiller DNT skyhøyt

Kommentar:

Nå spiller DNT skyhøyt

Følgene av å flytte fra Jarlsberg kan bli store

Publisert:

KOMMENTAR (+): DNTs beslutning om å flytte løp fra Jarlsberg til smittesprengte Oslo og Bjerke, for å unngå en kommunelege i Tønsberg, er høyt spill. Det kan få enorme konsekvenser for travsporten.

Travtrener, kusk og bilberger

Ukens hyllest:

Travtrener, kusk og bilberger

Publisert:

INNSENDT STOFF: Kai Johansen er en av landets beste kusker og en dyktig travtrener. Nå nyter han dagene med det og jobben som bilberger. Han får ukens hyllest av Trond Nilsen.

Tax-free og monte

Ukens hyllest:

Tax-free og monte

Publisert:

INNSENDT STOFF: Ukens hyllest fra Trond Nilsen går til en av landets mest profilerte monteryttere, Malin Berås.

Bonde og kusk på egne hester

Ukens hyllest:

Bonde og kusk på egne hester

Publisert:

INNSENDT STOFF: Ole Gaute Gudmestad driver gård og feirer suksesser med sitt eget gode kaldblodsoppdrett. Han får ukens hyllest av traventusiast Trond Nilsen.

Født og oppvokst med hest

Ukens hyllest:

Født og oppvokst med hest

Publisert:

INNSENDT STOFF: Traventusiast Trond Nilsen har denne gangen Magnus Teien Gundersen som ukens hyllest.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...