Trav365.no

Mot danske tilstander

Leserinnlegg:

Mot danske tilstander

Publisert:

- Vi MÅ få premiene opp NÅ. Hesteeiere, trenere og oppdrettere flykter fra sporten vår, skriver Morten Andersen i dette leserinnlegget, og lanserer flere forslag.

Er det en god dag?

Debatt:

Er det en god dag?

Publisert:

Kommentar: Når så du en travsportsleder i hesteringen sist. Når kunne du diskutere så filene føk med en travsportsleder på sosiale medier. Når møtte du en travtopp på folkemøte sist. Svaret på alle tre er: Dørum. Nå er det slutt.

- Hendene opp av lomma!

Debatt:

- Hendene opp av lomma!

Publisert:

KOMMENTAR: Denne helgen starter Sommertravet. Sporten avhenger av suksess der. Adrian Solberg Akselsen og Gøran Antonsen sørget for å sette travet på kartet igjen tirsdag. Nå må man smi mens jernet er varmt. Vi trenger det.

Nå må vi se i sandkassa vår

Debatt:

Nå må vi se i sandkassa vår

Publisert: - Oppdatert: 16.06.2019 kl 15:58

KOMMENTAR: DNT har raskt på banen da italienske kusker gikk av skaftet med pisken i Lotteria-trøsteløpet. Det skal bli spennende å se hva de gjør etter lørdagens drivingsbonanza i Stavangerløpet.

Akkurat hva det handler om

Kommentar:

Akkurat hva det handler om

Publisert: - Oppdatert: 07.06.2019 kl 18:52

KOMMENTAR: På en fredag der man egentlig startet dagen med å tenke mest på OGP-været, men endte opp med tårer i øyene over en 16-årings siste ønske om å treffe sin kjære hest, er oppfordringen klar: Ta turen til Oslo i helgen for å hedre disse dyrene som betyr så mye for oss.

Elendig V75-omsetning

Kommentar:

Elendig V75-omsetning

Publisert:

9.771.815 kroner er de iskalde V75-fakta etter lørdagens omgang i Bergen. Profil på startstreken, fine felter og stor sport hjalp ikke. Noens jobber bør henge i tynne tråder nå.

En gang om året

BLOGG:

En gang om året

Publisert:

BLOGG: Elitloppshelgen er rett rundt hjørnet, det største travsporten kan by på i Norden.

Suksess-duoen

Kommentar:

Suksess-duoen

Publisert:

KOMMENTAR: Ikke rart gutta på bildet smiler bredt. Eirik Høitomt tok årsseier nummer hundre med Henry Rorgemoens Custom Colt lørdag. Han på sin side kjørte inn 400.000 og er landets beste amatør. De er landets nye superduo.

Jubel for doptrener

KOMMENTAR:

Jubel for doptrener

Publisert:

KOMMENTAR: Traventusiaster og fagmediene jubler hemningsløst over at flere ganger dopingdømte Ron Burke har blinket ut Elitloppet med sin stjerne Atlanta. For min del kan han dra til helvete.

Korsfest, korsfest

Kommentar:

Korsfest, korsfest

Publisert:

KOMMENTAR: Påsken er nettopp over, men fortsatt er behovet for korsfestelse stort for nordmenn med kort hukommelse. Denne gangen er den en gul italiener som skal tas.

Nå må det trampes i takt

Kommentar:

Nå må det trampes i takt

Publisert:

KOMMENTAR: Valget i DNT er over. En vant og en tapte. Slik er gamet. Frontene har vært steile og meningene mange. Men nå kommer hverdagen. Den er vi alle en del av.

D-dagen for travsporten

Kommentar:

D-dagen for travsporten

Publisert: - Oppdatert: 27.04.2019 kl 08:45

KOMMENTAR: I dag skal delegatene på Generalforsamlingen i DNT velge ny leder. Er det enkelt, er det valg mellom pest eller kolera eller er det et vanskelig valg. Vi mener det er enkelt og nødvendig med et lederskifte.

Leserinnlegg:

Weum og Strøm

Publisert: - Oppdatert: 19.04.2019 kl 07:38

DEBATT: Det fokuseres på hvem som skal være fremtidens styreleder i DNT. Det er vanskelig å spå i fremtiden, men vi vet hva som har vært. I en demokratisk organisasjon bør en ha åpenhet og inkludering. For Nord-Norge sin del har disse to årene med Knut Weum som DNT-leder og Steve Strøm som Forbundsl...

Siste ord fra nord

Leserinnlegg:

Siste ord fra nord

Publisert: - Oppdatert: 19.04.2019 kl 07:33

DEBATT: Det har haglet med påstander, sprikende opplysninger og personhets i alle retninger til og fra nord denne vinteren. Med dette om enn knallharde leserinnlegget fra Steve Strøm i Nord-Norsk Travforbund, setter trav365.no strek for debatten, der nå alle sider har fått si sitt.

Weum slår tilbake

Debatt:

Weum slår tilbake

Publisert:

LESERINNLEGG: DNT-leder Knut Weum slår i dette leserinnlegget tilbake på påstander fremsatt i innlegg av Trond Rønningen tidligere fredag.

- Påførte travet en kostnad på 4,3 mill

Debatt:

- Påførte travet en kostnad på 4,3 mill

Publisert:

LESERINNLEGG: - Dessverre er det slik at hvis du blir gjenvalgt reduseres mulighetene for å få til ny travbane i Midt Norge dramatisk, skriver Trond Rønningen i dette leserinnlegget.

Skeptisk til Norsk Trav AS

LESERINNLEGG:

Skeptisk til Norsk Trav AS

Publisert: - Oppdatert: 07.04.2019 kl 20:12

DEBATT: Leder av Mandal Travklubb, Trond Jaabæk, tar i dette leserinnlegget opp noen spørsmål og en skepsis han har til etableringen av Norsk Trav AS.

Positivitet ga pangdag for travet

BLOGG:

Positivitet ga pangdag for travet

Publisert:

BLOGG: Søndag var det 320 anmeldte hester og 3.440 besøkende en søndagsformiddag i mars på Sveriges nordligste travbane, Boden. Ganske utrolig, mener Kristoffer Lunde Malme i ukens blogg.

Reagerer på Bjerke-salg

Debatt:

Reagerer på Bjerke-salg

Publisert: - Oppdatert: 24.03.2019 kl 19:59

LESERINNLEGG: Leder i Oslo Travklubb, Arne Holm, tar i dette leserinnlegget til trav365.no opp prosessen rundt salget av Bjerke travbane. Et salg de, til tross for at de er medeiere, aldri er informert om.

Gir grasrota skylden

Kommentar:

Gir grasrota skylden

Publisert: - Oppdatert: 22.03.2019 kl 19:39

KOMMENTAR: DNT-leder Knut Weum mener diskusjoner og debatter i organisasjonen er årsaken til at regjeringen ikke prioriterer å fjerne statsavgiften. Hva med å se seg i speilet og spørre seg hvem som skaper urolighetene. Og ikke minst hvem som har solgt skinnet før bjørnen var skutt.

Gir ridesporten blaffen?

Debatt:

Gir ridesporten blaffen?

Publisert: - Oppdatert: 27.02.2019 kl 20:15

Lørdag ble en hest avlivet og en annen sendt i isolat, mistenkt for smitte av abortvirus. Det skulle ta lang tid før den mulige sykdommen ble allment kjent. Abortvirus kan påføre hestene enorme lidelser, og ikke minst oppdrettere kostbare tap.

Vi lister oss så stilt på tå, når vi skal ut å stjele

Debatt:

Vi lister oss så stilt på tå, når vi skal ut å stjele

Publisert:

PLUSS: Varmblodsforeningen travavl.no har lansert et forslag for å sikre mer oppdretterpenger for utenlandsstarter. Det skal være en håndstrekning til kaldblodssporten, men fremstår mer som til forsøk på å grabbe til seg selv på bekostning av fellesskap og sportens andre rase.

Nå er den her

Nå er den her

Publisert:

Rikstotos nye reklamefilm ble bedre enn vi tillot oss å håpe på. Se den her, del og vært med på å bygge.

Hvem får regningen?

Momssaken:

Hvem får regningen?

Publisert:

PLUSS: Høyesterett ga ikke Åsbjørn Tengsareid på vegne av trenerstanden, og norsk travsport, medhold i at oppsitt er fritatt moms. Var det i det hele tatt noen som trodde på det? Isteden for å ha ta alvoret inn over seg, har man brukt millioner på å motbevise det opplagte.

Malvik: - Er travet heldige er vi kanskje der i 2028?

Debatt:

Malvik: - Er travet heldige er vi kanskje der i 2028?

Publisert:

Åtte travlag har gått sammen og forfattet et åpent tilsvar til trav365.no sitt intervju med Per Tronstad om ny travbane på Malvik.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...