Trav365.no

Hvem er DNT for?

Kommentar:

Hvem er DNT for?

Publisert: - Oppdatert: 25.03.2020 kl 19:41

KOMMENTAR: I dag er det slått fast, DNT råder over politi og tollvesen og deres husadvokat vet best. Akkurat deres advokatråd har vi jo tidligere god erfaring med. Uansett, sportsorganisasjonen er ikke for sporten.

Hvorfor skal RD være gratis?

Leserinnlegg:

Hvorfor skal RD være gratis?

Publisert:

LESERINNLEGG: I dette leserinnlegget tar Fredrik Solberg et nådeløst oppgjør med syterne i travsporten. Et innlegg til ettertanke.

I seng med

Kommentar:

I seng med "fienden"

Publisert:

KOMMENTAR: Mediene skal være fri og uavhengige. De skal være kritiske og uten bindinger. Nå har den virkelige gutteklubben grei i travsporten sørget for at det som har vært den viktigste aktøren til nå, har spilt seg ut på sidelinjen.

Hvordan teknologi har endret hestesportindustrien

Innspill:

Hvordan teknologi har endret hestesportindustrien

Publisert: - Oppdatert: 13.02.2020 kl 18:17

Teknologiske fremskritt har hatt stor påvirkning på nesten alle områder i dagens samfunn. Hestesporten er et av områdene som har fått kjenne teknologiens kraft på flere måter, fra helsemessige faktorer til spilling på hest.

Bergen: Den tikkende bomben

KOMMENTAR:

Bergen: Den tikkende bomben

Publisert: - Oppdatert: 15.02.2020 kl 13:33

KOMMENTAR: Fredag kom meldingen vi har ventet på. Bergen travpark var reddet. Det var to muligheter, det ene ville knekt hele miljøet på Vestlandet, det andre koster nå fellesskapet flesk. Nå må det stilles krav.

- Prater rundt grøten og vil ikke frem med fakta

Leserinnlegg:

- Prater rundt grøten og vil ikke frem med fakta

Hevder Rikstoto bruke 20.000 euro på middag på smøretur

Publisert: - Oppdatert: 01.02.2020 kl 21:21

LESERINNLEGG: I dette leserinnlegget tar Ole Bjørn Hoppestad et oppgjør med pengebruken i Rikstoto, Eksperten-konseptet og hvordan travets ledere håndterer media. Hans opplysninger er oppsiktsvekkende.

- Er ikke imponert

KOMMENTAR:

- Er ikke imponert

Publisert:

KOMMENTAR: Rikstoto har i leserbrevs form kommentert sin Frankrike-tur, etter vår omtale fredag. Der kritiserer de trav365.no. Vi mener det er på helt feil grunnlag.

Rikstoto svarer

Leserinnlegg:

Rikstoto svarer

Publisert: - Oppdatert: 01.02.2020 kl 11:34

LESERINNLEGG: Her svarer Andre Heibo-Tuverud, Kommersiell direktør i Norsk Rikstoto, på trav365.no sin sak om Paris-reisen.

Værsågod Camilla!

Profil:

Værsågod Camilla!

Publisert:

KOMMENTAR: Tirsdag gjennomførte Rikstoto strategiseminar. En konklusjon var mer fokus på profiler og dyrke de aktive. I dag fikk direktør Camilla Garmann og hennes mannskap muligheten servert på gullfat.

Sterk og verdig avslutning

Kommentar:

Sterk og verdig avslutning

Publisert:

Det har blitt noen rørte øyeblikk, mye gåsehud og mye ettertanke i dag. Drammen travbane er historie. Noen har nå en tung bør på sine skuldre.

Tanker rundt en nedleggelse

Debatt:

Tanker rundt en nedleggelse

Publisert:

Glenn K. Stenberg setter i dette innlegget ord på gleden og takknemligheten, men også sorgen og frustrasjonen over at Drammen i dag kjører sin siste kjøring.

- Farlige skylapper

Debatt:

- Farlige skylapper

Publisert: - Oppdatert: 19.12.2019 kl 18:52

Regjeringen har vernet travsporten inntil videre. Ved å utsette innføringen av nye totalgrenser for spill på hest, har alle fått litt bedre tid til å tenke seg om, skriver Carl Fredrik Stenstrøm i dette leserbrevet.

- At mange velger å slutte med travhest er ene å alene DNTs egen skyld

Leserbrev:

- At mange velger å slutte med travhest er ene å alene DNTs egen skyld

Krass kritikk i leserinnlegg

Publisert:

I dette leserinnlegget tar kretsen rundt Perfect King opp det de opplever som sine erfaringer med DNT etter at hesten ble ilagt startforbud på siste kjøredag i Harstad.

- Jeg er dypt bekymra og lei meg

Debatt:

- Jeg er dypt bekymra og lei meg

Sterkt leserinnlegg fra en av sportens virkelige bidragsytere

Publisert: - Oppdatert: 11.12.2019 kl 20:45

DEBATT: Sørlendigen Grethe Cecilie Skaar elsker travet, som så mange andre. Men nå teller hun på knappene og deler her sine tanker med leserne.

Buer svarer

Åpen brev:

Buer svarer

Publisert:

Lørdag publiserte trav365.no et åpent brev fra Silje Rønningen med flere spørsmål til DNT. Her er svarene fra Generalsekretær Svein Morten Buer.

Dette er større en mønstringsløp

Kommentar:

Dette er større en mønstringsløp

- Det er langt mer alvorlig at travlagene mister bane og lokalkjøringstilskudd.

Publisert:

KOMMENTAR: Trav-Norge er på felgen. Før hullet er lappet og sporten på hjulene igjen, syter flertallet over en liten seksmillioners del av busjettkuttet på nesten 100 millioner.

Åpent brev til DNT

Debatt:

Åpent brev til DNT

Publisert: - Oppdatert: 07.12.2019 kl 21:33

DEBATT: Kuttene i 2020-budsjette har fått det til å koke i trav-Norge. I dette åpne brevet til DNT stiller Silje Rønningen spørsmål som opptar flere.

Et hån mot frivilligheten

Kommentar:

Et hån mot frivilligheten

Publisert: - Oppdatert: 04.12.2019 kl 09:13

KOMMENTAR: Privatpersoner over hele Norge legger masse tid og penger ned i å selge travspill gjennom "På Lag", med knapt et takk for hjelpa. Så kommer millionmottaker Hest360 og det er halleluja og åpne kraner. Hva i himmelens navn driver Rikstoto med?

Kjære landsrådsledere

Kommentar:

Kjære landsrådsledere

Publisert:

Siden dere i dag har blottlagt en skremmende forståelse for medias rolle, skal jeg her forsøke å hjelpe dere litt på vei.

Nå har vi fått en mulighet

KOMMENTAR:

Nå har vi fått en mulighet

Publisert:

KOMMENTAR: Utsettelsen på tapsgrensene er en unik mulighet til travsporten. Nå må vi gripe sjansen, vise oss verdige muligheten og brette opp ermene.

Bergens problemer

LESERINNLEGG:

Bergens problemer

Publisert:

I dette leserinnlegget tar Jostein Kvamme for seg det han mener er årsaken til problemene ved Bergen travpark.

La være alle truslene

Kommentar:

La være alle truslene

Publisert:

KOMMENTAR: Nå må man ikke, med en seier på gaffelen, bli overivrige i argumentasjon og trusler overfor staten. Det kan treffe oss som en boomerang.

En viktig seier for flere

Debatt:

En viktig seier for flere

Publisert:

KOMMENTAR: Kuttet i totalisatoravgiften er en viktig seier for Knut Weum, travsporten og FrP. Den bærer bud om at vi kan være på vei opp av dumpa.

Tapsgrenser:

"Kronprinsen" slår tilbake

Publisert: - Oppdatert: 04.10.2019 kl 21:31

Han var utpekt som Harald Dørums etterfølger og "Kronprins" i Rikstoto, men sluttet for å begynne å jobbe for onlinespillaktørene. Nå taler Carl Fredrik Stenstrøm igjen travets sak i et debattinnlegg der han hudfletter Lotteritilsynet.

Travsportens Annus horribilis

Debatt:

Travsportens Annus horribilis

Publisert: - Oppdatert: 01.10.2019 kl 09:40

KOMMENTAR: Dronning Elizabeth II brukte uttrykket i 1992. Nå er 2019 Annus Horribilis for travsporten.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...