Svenskerør etter Jomars avsløring

Kommentar:

Svenskerør etter Jomars avsløring

Man må avklare om påstanden stemmer

Publisert: - Oppdatert: 04.01.2022 kl 18:17

KOMMENTAR: Dersom Järvsöfaks står oppført med feil stamtavle, slik det blir hevdet av Jomar Blekkan mandag, må Svensk Travsport og Det Norske Travselskap gjøre hva de kan for å avklare det.

En strykning som varmet

Kommentar:

En strykning som varmet

Publisert:

KOMMENTAR (+): Strykningen av Livi Power på Jarlsberg fredag kveld gledet mitt hjerte. Like mye gledet reaksjonen til treneren. Det er årets julegave til alle travelskere.

Les hans åtte år gamle tanker

Tjomsland:

Les hans åtte år gamle tanker

Publisert:

I 2013 skrev Øystein Tjomsland ned sine tanker om kaldblodshesten, utviklingen og fremtiden. Åtte år etter har lite eller ingenting skjedd rundt sporten, og tankene er like aktuelle som da. Les dem her.

Vel utført høring

KOMMENTAR:

Vel utført høring

Smart arbeidsfordeling ga godt fokus

Publisert:

KOMMENTAR(+): Fredagens høring rundt pengespill-loven viste at Rikstoto har fokus på sitt ansvar, mens DNT kjemper for sin stiftelse. Noe annet er utidig.

Selvsagt skal man ha avlssjef

KOMMENTAR:

Selvsagt skal man ha avlssjef

Publisert:

KOMMENTAR (+): DNT kan endelig få en avlssjef. Vi mener det er like selvsagt som en sportssjef, sjefsveterinær, reglementsansvarlig og kommunikasjonssjef.

På tide å ta diskusjonen

KOMMENTAR:

På tide å ta diskusjonen

Publisert:

KOMMENTAR: Diskusjonen om finnehest har sporadisk kommet til overflaten flere ganger i løpet av de siste 30-40 årene. Nå er det på tide med en grundig og helhetlig diskusjon.

Slaget om  Sørlandet

Kommentar:

Slaget om Sørlandet

Publisert:

KOMMENTAR (+): Frasen er mye brukt i lokalmedia når fotballklubbene Start og Jerv braker sammen. Men nå står slaget om Sørlandet mellom de aktive på banen og Norsk Trav. Frontene er blitt skarpere og frustrasjonen større med ny kjøredag.

Det er ingen skam å snu

KOMMENTAR:

Det er ingen skam å snu

Publisert: - Oppdatert: 09.11.2021 kl 10:00

KOMMENTAR(+): Norsk Trav er ikke blitt det man ville, ønsket og håpet. Nå er det på tide å sette bremsen i bunn, benytte muligheten og alle helst skrote hele greiene.

Det måtte gå slik

KOMMENTAR:

Det måtte gå slik

Nå må hoderullingen fortsette

Publisert: - Oppdatert: 02.11.2021 kl 16:13

KOMMENTAR: Per Dag Hole er oppsagt. Det gikk som det måtte. Men det må ikke stoppe der. Opprydningen etter Knut Weum og hans hoff må fortsette, slik at sporten kan få ny giv og friske tanker.

Hestefolk er rare

Kommentar:

Hestefolk er rare

Publisert:

KOMMENTAR (+): Hva er egentlig feil med oss. Vi som driver med trav er privilegerte, men fremstår som om vi aldri er fornøyde. Det skrikes om premier det ene øyeblikket, for siden å godta at pengene renner ut på andre ting.

Hvem er det som bestemmer i DNT

Kommentar:

Hvem er det som bestemmer i DNT

Publisert:

KOMMENTAR (+): DNT-lederen ville justere på montekravene. Administrasjonen mobiliserte imot og vant første runde. Hvem er det som bestemmer og er målet å rasere montesporten?

Kan være siste sjansen

KOMMENTAR:

Kan være siste sjansen

Publisert:

KOMMENTAR: Det gikk som spådd på generalforsamlingen. Men selv om det ble en form for kamp om ledervervet, skjedde det i saklige og rolige former, uten bruduljer og dype sår. Det blir viktig med den oppgaven som nå venter.

Vanskelig å se det kan gå

Kommentar:

Vanskelig å se det kan gå

Enslig svale i Vestfold er Weums halmstrå

Publisert:

KOMMENTAR: Kun et enslig travlag i Vestfold flagger, i et dårlig dokumentert innlegg, støtte for Knut Weum. Ellers fremstår det som om resten av trav-Norge er klare til å gå videre.

Skandaløs håndtering

KOMMENTAR:

Skandaløs håndtering

DNT må se på håndteringen av alkoholsaken på Klosterskogen

Publisert: - Oppdatert: 24.11.2021 kl 16:09

KOMMENTAR: Samme dag som antidoping Norge er på Klosterskogen for å ta tester av utvalgte kusker, blåser en kusk rødt. Det er nesten ikke det verste. Håndteringen etterpå er skandaløs.

Det holder ikke i 2021

Kommentar:

Det holder ikke i 2021

"Da hjelper det ikke at det sitter noen gretne gamle gubber spredt rundt i landet og synes dette vi driver med helt ok."

Publisert:

Kommentar (+): Å bruke to dager på å regne ut og publisere heatene i klasseløpene illustrerer travsportens store utfordring og problem. Et problem som drar sporten og alle som synes det er ok, baklengs inn i fremtiden.

- Det holder ikke mål, DNT

Kommentar:

- Det holder ikke mål, DNT

Publisert:

Kommentar(+): Medlemmene rømmer Det Norske Travselskap. Når man ser behandlingen Eirin Anita Stenmark har fått med sin Mietor skjønner man det er tungt å ha tillit til egen organisasjon.

En unik mulighet

KOMMENTAR:

En unik mulighet

En ekte redaktør vil løfte Rikstoto Direkte

Publisert: - Oppdatert: 01.08.2021 kl 15:00

KOMMENTAR: En programredaktør for Rikstoto Direkte, med journalistikk i ryggmargen, må rydde opp i det som fremstår som totalt manglende etikk og moral i kanalen. Det vil løfte sendinger, innhold og garantert spillet. For det er nok å ta tak i.

Aldri før har så få showet så mye

Kommentar:

Aldri før har så få showet så mye

Publisert: - Oppdatert: 25.07.2021 kl 10:21

Kommentar (+): Det er lett å bli hjemmepatriot. Men etter helgens dobbelttrav på Sørlandet kjenner man en glede over at det er mulig om man tør. Og man må tørre skal banen overleve. Så gi gass.

48 prosent pottran på tirsdagene

Analyse:

48 prosent pottran på tirsdagene

Det er meget triste tall som fremkommer når midtuke-V75 analyseres.

Publisert:

ANALYSE: Som beskrevet i forrige innlegg der jeg tok for meg lørdagene, stuper V75-omsetningen, som altså er under 10 millioner i snitt når ukas høydepunkt går av stabelen. Da jeg vokste opp med travet på åttitallet var også onsdagene hellige med flott sport, skyhøy V65-omsetning og ...

Utsett strategiplanen

Kommentar:

Utsett strategiplanen

Publisert:

KOMMENTAR: Flere av landets travforbund tar til orde for å utsette behandlingen av strategiplanen. Knut Weum brummer og gjør det til en valgkampsak og snakker om demokratiske prinsipper som om det er noe som opptar ham.

Kan ikke sporten nytes uten alkohol?

Kommentar:

Kan ikke sporten nytes uten alkohol?

Publisert:

KOMMENTAR (+): Alt gnålet om alkohol under Jarlsberg Grand Prix-travet setter sporten i skyggen og trekker frem gamle fordommer.

Amatørenes teater

Leangen:

Amatørenes teater

Publisert: - Oppdatert: 26.06.2021 kl 20:08

KOMMENTAR(+): Coronaen har gjort noen og enhver litt rustne når det kommer til show og arrangementer. Men når det skal arrangeres et NM og en bukett storløp, bør man kunne forvente mer enn det man så på Leangen lørdag.

En seier for travsporten

KOMMENTAR:

En seier for travsporten

Publisert: - Oppdatert: 23.06.2021 kl 10:33

KOMMENTAR: Mageplasket til i Midt-Norge Travforbund i Pressens Faglige Utvalg er en seier for alle som kjemper for å bedre informasjonsflyten, åpenheten og takhøyden i norsk travsport.

Har man snublet må man reise seg

Kommentar:

Har man snublet må man reise seg

Publisert: - Oppdatert: 26.05.2021 kl 18:48

KOMMENTAR: På tre år og 14.127 publiserte artikler, har Trav365 blitt felt tre ganger i PFU. Det kan bli en fjerde. Men vi reiser oss, lærer av det og går styrket videre.

Millionene ruller i Rikstoto

Kommentar:

Millionene ruller i Rikstoto

Publisert:

KOMMENTAR: Rikstoto var sikre på at de hadde fulgt boka da de avviklet Equus Media. Men da de havnet i retten måtte lommeboka åpnes på vidt gap. Taperne er nok en gang hesteeierne.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Trav365 bruker cookies (informasjonskapsler) til å forbedre nettstedet. Ved å godkjenne aksepterer du at vi kan sette cookies i din nettleser.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...