Klasseløpsauksjonen 2021

Klikk her for å legge inn ny annonse. Annonser koster kr. 500,- og betales med kort eller SMS. Kun én hest per annonse.

Klikk på ønsket annonse for mer informasjon.

77 - Salte Rappen

Salte Rappen

Selger: Trond Olav Salte

Salte Rappen er en meget velutviklet og korrekt hingst av god størrelse.
Han er innkjørt og oppfører seg fint foran vogn. Han kjøres med 5 dager i uken.
Har gått på beite i sommer sammen med andre åringshingster.
Har tatt røntgen etter gjeldende bestemmelser uten anmerkninger.
Far er toppstammede Bokli Rapp en ung hingst med sin første årgang født 2020. Bokli Rapp er under Bokli Oda, eliteavlshoppe, mormor: Boklistjerna, eliteavlshoppe, mormorsmor: Solbergstjerna, Eliteavlshoppe/linjebygger. Bokli Rapp var hele tiden blant de beste i sin årgang med 2 plass i Spenters æresløp, kval til Norsk Kriteriet og 1 plass i kval til Svensk Derby på tiden 1,24,8am.

Bokli Rapp er staselig hingst etter topphingsten Mørtvedt Jerkeld som representerer talent, tøffhet og holdbarhet.

Mor, Lyn Rappa, var et fantastisk unghetstalentet som hadde en utrolig teknikk og fart. Lyn Rappa konkurrerte hele tiden i årgangstoppen som 3 og 4 åring, i en av tidenes beste årganger med hopper som Lannem Silje, Åserud Vilja og Velse Frøken Støen. Lyn Rappa startet kun som 3 og 4 åring, hun vant på alle distanser, hun galopperte aldri i løp og tjente i snitt kr 43 500,- pr start.

Lyn Rappa meritter: nr. 1 kval og nr. 2 i finalen av Norsk hoppekriterium 2013, nr. 1 Vinvaras æresløp, nr. 1 V75-Hoppecupen, nr. 1 i kval og nr. 3 i finale Derbystoet 2014, nr. 3 i kval og nr. 2 i finale Norsk Hoppederby 2014.

Lyn Rappa har fire avkom hittil og et avkom i startklar alder. Kolnes Ida, 5 år, har vunnet 5 av 10 løp og viser at talentet arves videre. Lyn Rappa har startet avlskarrieren meget lovende og vi forventer at hun blir en topp avlshoppe. Alle forutsetninger ligger til rette for det. Stamtavlen til Lyn Rappa er solid som går tilbake til det anerkjente Slogum-slaget, med hester som Metsgar (bror til Borgheim Gratie), Håkon Jo (e. Stai Helga søster til Borgheim Gratie) i nær slektskap. Alle vet at en solid hoppelinje gjennom flere generasjoner er den beste forsikring for fremtidige topp løpshester.

Salte Rappen har med sitt eksteriør, lynne og stamtavle alle forutsetninger for å bli en suksessfull løpshest og en fremtidig klasseløpsdeltager.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...