Trav365.no

Omsetningen opp 400.000

60,4 mill:

Omsetningen opp 400.000

Publisert:

Sist uke passerte Rikstoto 60,4 millioner i omsetning, opp 400.000 fra uka før. Dessuten strømmer abonnentene til Rikstoto Direkte.

Sikter mot Elitloppet

Shocking Superman:

Sikter mot Elitloppet

Publisert:

Shocking Superman vant kriteriet og ble annen bak Cokstile i Derby for Bjørn Goop. Søndag kom 7-åringen tilbake etter et halvt års pause i Østersund, og treneren sikter mot Elitloppet.

Utur for Brækken

GS75 Østersund:

Utur for Brækken

Publisert:

Noralf Brækken sendte to hester til Østersund søndag. Sønnen Erik kusket, men hadde utur både med Juliana Rags og Fidji Rags.

Lionel fra spor 5

V75 Jägersro

Lionel fra spor 5

Publisert:

Lørdag kjøres den andre kvalifiseringen til Paralympiatravet på Jägersro. Gøran Antonsen og Lionel starter fra spor 5 bak bilen. Hesten er meldt med amerikanervogn og skoløs. Her finner du alle startlistene til Jägersro.

Lastet inn 20 millioner lørdag

Omsetningen:

Lastet inn 20 millioner lørdag

Publisert:

Lørdag endte totalomsetningen på travspill fra Norge til Sverige på nesten 20 millioner.

 - Vi kjører Elitloppet i mai

Sportssjef Malmrot:

- Vi kjører Elitloppet i mai

Publisert:

Travsporten fortsetter med strenge restriksjoner og uten publikum i Sverige. Mange har lurt på hvordan det blir med årets Elitlopp den siste helgen av mai.

Nytt spill alle hverdager

V65Xpress

Nytt spill alle hverdager

Publisert:

Fra og med mandag 30. mars blir det mulig å spille V65Xpress hver kveld på hverdager. Fristen for å spille vil være klokka 18.30, og alle de seks oppgjørene er unnagjort på en time.

3 vinnere hentet 10 millioner

V75 lørdag

3 vinnere hentet 10 millioner

Publisert:

Det ble en meget vrien V75-omgang på Solvalla lørdag. Da favoritten Burning Man og Ørjan Kihlstrøm (bildet) vant V75-finalen, ble det klart at tre vinnere kunne innkassere over 10 millioner hver.

Annen i finalen

V75 Solvalla:

Annen i finalen

Reiser hjem med 110.000 innkjørt

Publisert: - Oppdatert: 28.03.2020 kl 19:04

Norskfødte Personal Goals, som trenes av Diana Olsson, ble annen i finalen av klass I på Solvalla lørdag. I sulkyen satt Peter Ingves, og annenplassen var verdt 110.000.

Enorm omsetning igjen

V75 Solvalla

Enorm omsetning igjen

Passerte 120 millioner uten jackpot

Publisert:

PLUSS: Selv uten jackpot har norske spillere lastet inn til dagens V75 i Sverige. Omsetningen endte totalt på over 120 millioner kroner.

12-åring travet 10.1

Gävle torsdag

12-åring travet 10.1

Publisert:

Det ble en skikkelig fartsfest i V64-5 på Gävle torsdag. 12-årige Picasso vant på 10.1a/1640 med sin trener Troels Andersen (bildet) i sulkyen.

Kjempeløp av Steinfaks

Gävle torsdag

Kjempeløp av Steinfaks

Publisert: - Oppdatert: 26.03.2020 kl 21:49

Stian Eilefsen startet med to hester på Gävle torsdag. Jefferson Dotcom måtte nøye seg med femte, mens Steinfaks gikk et kjempeløp til annen.

Ingen suksess for Golden Dream M.E.

Gävle torsdag

Ingen suksess for Golden Dream M.E.

Publisert: - Oppdatert: 26.03.2020 kl 20:11

Golden Dream M.E. og Noralf Brækken forsøkte seg i Norrlands Grand Prix på Gävle torsdag, men det ble ingen suksess. Seieren gikk til Admiral As, som tok den åttende seieren i start nummer ti.

Topphester i årsdebut

Sverige tirsdag og onsdag

Topphester i årsdebut

Publisert:

I et sprintløp i Eskilstuna tirsdag møtes topphester som Sorbet (bildet), Dreammoko og Diamanten. På Solvalla onsdag avlegger Conrads Rødluva årsdebut, og møter blant annet Dibaba og Vikens Fingerprint.

Flere norskeide til start

Axevalla onsdag

Flere norskeide til start

Publisert:

Det er lunsjtrav på Axevalla onsdag. Stian Eilefsen, som har hester oppstallet i Sverige, starter med Riva Renn (bildet), mens Bo Westergård har meldt flere norskeide hester.

10.9 av Chapuy

Solvalla onsdag

10.9 av Chapuy

Publisert:

Av flere gode vinnere på Solvalla onsdag likte vi Chapuy best. Den 6-årige hoppa vant på 10.9a/1640, og trener og kusk Åke Lindblom var meget godt fornøyd.

Westergård med to norske til start

Jägersro tirsdag

Westergård med to norske til start

Publisert:

Bo Westergård tar turen til Jägersro tirsdag, og starter med to norskeide hester.

To norskeide til start

Eskilstuna tirsdag

To norskeide til start

Publisert:

To norskeide hester som står oppstallet i Sverige starter i Eskilstuna tirsdag kveld. Bjørn Goop er trener og kusk for en av disse.

Kjempeskrell til 102 i odds

Bollnäs tirsdag

Kjempeskrell til 102 i odds

Publisert:

To favoritter og tre andrevalg vant i V64-spillet i Bollnäs tirsdag. Tolvtevalget Elsas Faks sørget allikevel for at utbetalingen ble riktig god. Fire av kombinasjonene var levert i Norge.

Lugauer er optimist

Åby onsdag

Lugauer er optimist

Publisert:

Il Deuce Boko fikk seiersrekken brutt sist. Trener og kusk Conrad Lugauer mener at hesten er et hakk bedre denne gangen, og er optimist med tanke på seier.

Flere norske starter

Färjestad mandag

Flere norske starter

Publisert:

Det er kjøring på Färjestad mandag med V64. Syv hester oppstallet i Norge tar turen. Blant annet sender Frode Hamre Zimmer Grif (bildet) og Harley D.E. til start.

- Årets beste mandag

Rikstoto:

- Årets beste mandag

Publisert:

Norsk Rikstoto øker nå informasjonstrykket til travsporten med daglige nyhetsbulletiner. Det første inneholder godt nytt.

Årets femte største omsetning

Omsetningen:

Årets femte største omsetning

Publisert:

PLUSS: Sist uke ble en sterk spilleuke for Norsk Rikstoto og den femte beste i år, men de sitter igjen med smuler.

Feiret med ferskt brød

10 millioners vinneren

Feiret med ferskt brød

Publisert:

Søndag var det kun en kombinasjon som klarte syv rette på Färjestad, og utbetalingen ble over 10 millioner. Vinneren feiret med ferskt brød på kvelden, og var som vanlig på jobb i dag.

23 millioner i V64

Ny rekord:

23 millioner i V64

Publisert: - Oppdatert: 23.03.2020 kl 20:17

Mandagskveldens omsetning til jackpotomgangen på Halmstad nådde nye høyder.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...