Skeptisk til Norsk Trav AS

LESERINNLEGG:

Skeptisk til Norsk Trav AS

Publisert: - Oppdatert: 07.04.2019 kl 20:12

DEBATT: Leder av Mandal Travklubb, Trond Jaabæk, tar i dette leserinnlegget opp noen spørsmål og en skepsis han har til etableringen av Norsk Trav AS.

Positivitet ga pangdag for travet

BLOGG:

Positivitet ga pangdag for travet

Publisert:

BLOGG: Søndag var det 320 anmeldte hester og 3.440 besøkende en søndagsformiddag i mars på Sveriges nordligste travbane, Boden. Ganske utrolig, mener Kristoffer Lunde Malme i ukens blogg.

Reagerer på Bjerke-salg

Debatt:

Reagerer på Bjerke-salg

Publisert: - Oppdatert: 24.03.2019 kl 19:59

LESERINNLEGG: Leder i Oslo Travklubb, Arne Holm, tar i dette leserinnlegget til trav365.no opp prosessen rundt salget av Bjerke travbane. Et salg de, til tross for at de er medeiere, aldri er informert om.

Gir grasrota skylden

Kommentar:

Gir grasrota skylden

Publisert: - Oppdatert: 22.03.2019 kl 19:39

KOMMENTAR: DNT-leder Knut Weum mener diskusjoner og debatter i organisasjonen er årsaken til at regjeringen ikke prioriterer å fjerne statsavgiften. Hva med å se seg i speilet og spørre seg hvem som skaper urolighetene. Og ikke minst hvem som har solgt skinnet før bjørnen var skutt.

Gir ridesporten blaffen?

Debatt:

Gir ridesporten blaffen?

Publisert: - Oppdatert: 27.02.2019 kl 20:15

Lørdag ble en hest avlivet og en annen sendt i isolat, mistenkt for smitte av abortvirus. Det skulle ta lang tid før den mulige sykdommen ble allment kjent. Abortvirus kan påføre hestene enorme lidelser, og ikke minst oppdrettere kostbare tap.

Vi lister oss så stilt på tå, når vi skal ut å stjele

Debatt:

Vi lister oss så stilt på tå, når vi skal ut å stjele

Publisert:

PLUSS: Varmblodsforeningen travavl.no har lansert et forslag for å sikre mer oppdretterpenger for utenlandsstarter. Det skal være en håndstrekning til kaldblodssporten, men fremstår mer som til forsøk på å grabbe til seg selv på bekostning av fellesskap og sportens andre rase.

Nå er den her

Nå er den her

Publisert:

Rikstotos nye reklamefilm ble bedre enn vi tillot oss å håpe på. Se den her, del og vært med på å bygge.

Hvem får regningen?

Momssaken:

Hvem får regningen?

Publisert:

PLUSS: Høyesterett ga ikke Åsbjørn Tengsareid på vegne av trenerstanden, og norsk travsport, medhold i at oppsitt er fritatt moms. Var det i det hele tatt noen som trodde på det? Isteden for å ha ta alvoret inn over seg, har man brukt millioner på å motbevise det opplagte.

Malvik: - Er travet heldige er vi kanskje der i 2028?

Debatt:

Malvik: - Er travet heldige er vi kanskje der i 2028?

Publisert:

Åtte travlag har gått sammen og forfattet et åpent tilsvar til trav365.no sitt intervju med Per Tronstad om ny travbane på Malvik.

Er dette fremtiden

Debatt:

Er dette fremtiden

Publisert:

Rikstoto-toppen Carl Fredrik Stenstrøm gikk fra travet til onlinspillenes nyopprettede interesseorganisasjon. For å jobbe for fri flyt av spill. Er det fremtiden?

Pr-toget som aldri gikk

Debatt:

Pr-toget som aldri gikk

Publisert:

PLUSS: Klokken 16.05 i dag skal vår fremste internasjonale stjerne enten befeste sin posisjon, eller bli vippet av tronen av en trønder på vei opp og frem. Uansett hvordan det går, er suksesshistorien om Lionel historien om PR-toget travsporten aldri fikk til å rulle.

Hva er Bjerke-verdien?

Debatt:

Hva er Bjerke-verdien?

Publisert:

PLUSS: Hva er egentlig utbyggingen av Bjerke verdt. Tallene spriker 800 millioner. Men ingen kan med si noe sikkert. Trolig er det også grunnen til styreforslagene i Bjerke travbane eiendom.

GODT NYTT ÅR!

GODT NYTT ÅR!

Publisert:

Årets siste dag. Tid for å gjøre opp regnskap for 2018 og legge planer for 2019. Eller bare håpe at alt går bra.

God jul til alle lesere

God jul til alle lesere

Publisert:

I det julen ringes inn vil vi få ønske alle våre lesere og følgere en riktig God jul!

Vi kan fylle Prix d'Amerique

Kommentar:

Vi kan fylle Prix d'Amerique

Publisert:

PLUSS: Denne vinteren har den ene etter den andre av de nest beste varmblodshestene i Norge blomstret i Frankrike. Går alt rett for seg, må vi sende ned flere...

Å bygge ned murer

Leserinnlegg:

Å bygge ned murer

Publisert:

Det er mange måter å bygge murer på. Det gjøres ikke bare med spade og mørtel. Murer bygges også ved bruk av ord.

Hva skjer med travets fremtid

Leserinnlegg:

Hva skjer med travets fremtid

Publisert:

At ponnitravet er en av de viktigste formene vi har til rekruttering i travsporten er ingen stor nyhet. Hvis man ser på antall kusker idag som har begynt med ponnitrav er det ganske høyt.

Italienske superresultater

Debatt:

Italienske superresultater

Publisert: - Oppdatert: 02.06.2018 kl 22:52

Arazi Boko spant rundt Solvalla for sin trener og kusk Alessandro Gocciadoro.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...