Trav365.no

Månprinsen A.M. i årsdebut

Bollnäs fredag

Månprinsen A.M. i årsdebut

Publisert:

Den svenske kaldblodsstjernen Månprinsen A.M. gjør sin første start for året i et eliteløp i Bollnäs fredag. Han møter blant annet Smedheim Solan og Åsrud Vilja.

Pause for ponnitravet

Sverige

Pause for ponnitravet

Publisert:

Med tanke på den svenske regjeringens beslutning om å forby sammenkomster med mer enn 50 personer, har Svensk Travsport sammen med Svenska Ponnytravforbundet, bestemt at inntil videre blir det pause i ponnikjøringer.

Kjøpte carnet til 25 hester

Hamre:

Kjøpte carnet til 25 hester

Publisert:

PLUSS: Frode Hamre har kjøpt carnet til 25 stallhester og satser stort på Sverige de neste ukene. - Jeg må. Det handler om å holde på hesteeierne, medgir han.

- Jeg kjemper for livsverket

Ole Johan Østre:

- Jeg kjemper for livsverket

Publisert:

PLUSS: Travtrener Ole Johan Østre forsøker denne uken å få papirene i orden for å flytte sine 20 løpshester til Sverige. Han er dønn ærlig på årsaken: - Jeg forsøker å redde det jeg har bygd opp, sier han.

Vant i comebacket

Veijo Heiskanen

Vant i comebacket

Publisert:

Veijo Heiskanen hadde ikke kjørt travløp siden 6. juni fjor, da han var tilbake på Åby søndag. 60-åringen kjørte tre stallhester, og slo til med seier direkte.

Sikter mot Elitloppet

Shocking Superman:

Sikter mot Elitloppet

Publisert:

Shocking Superman vant kriteriet og ble annen bak Cokstile i Derby for Bjørn Goop. Søndag kom 7-åringen tilbake etter et halvt års pause i Østersund, og treneren sikter mot Elitloppet.

Utur for Brækken

GS75 Østersund:

Utur for Brækken

Publisert:

Noralf Brækken sendte to hester til Østersund søndag. Sønnen Erik kusket, men hadde utur både med Juliana Rags og Fidji Rags.

Lionel fra spor 5

V75 Jägersro

Lionel fra spor 5

Publisert:

Lørdag kjøres den andre kvalifiseringen til Paralympiatravet på Jägersro. Gøran Antonsen og Lionel starter fra spor 5 bak bilen. Hesten er meldt med amerikanervogn og skoløs. Her finner du alle startlistene til Jägersro.

Gikk du glipp av perlene?

Trav på NRK:

Gikk du glipp av perlene?

Publisert:

NRK 2 sendte en halvtime med travperler i programmet Gull fra sportsarkivet søndag kveld. Her kan du se det.

To norske elitehester i kamp

Jägersro:

To norske elitehester i kamp

Publisert: - Oppdatert: 29.03.2020 kl 17:52

To norskeide topptravere braker sammen i kamp om en fribillett til Paralympiatravet i Sverige på Jägerso lørdag.

 - Vi kjører Elitloppet i mai

Sportssjef Malmrot:

- Vi kjører Elitloppet i mai

Publisert:

Travsporten fortsetter med strenge restriksjoner og uten publikum i Sverige. Mange har lurt på hvordan det blir med årets Elitlopp den siste helgen av mai.

Nytt spill alle hverdager

V65Xpress

Nytt spill alle hverdager

Publisert:

Fra og med mandag 30. mars blir det mulig å spille V65Xpress hver kveld på hverdager. Fristen for å spille vil være klokka 18.30, og alle de seks oppgjørene er unnagjort på en time.

3 vinnere hentet 10 millioner

V75 lørdag

3 vinnere hentet 10 millioner

Publisert:

Det ble en meget vrien V75-omgang på Solvalla lørdag. Da favoritten Burning Man og Ørjan Kihlstrøm (bildet) vant V75-finalen, ble det klart at tre vinnere kunne innkassere over 10 millioner hver.

Annen i finalen

V75 Solvalla:

Annen i finalen

Reiser hjem med 110.000 innkjørt

Publisert: - Oppdatert: 28.03.2020 kl 19:04

Norskfødte Personal Goals, som trenes av Diana Olsson, ble annen i finalen av klass I på Solvalla lørdag. I sulkyen satt Peter Ingves, og annenplassen var verdt 110.000.

Eierjubel da I Love Paris skrellet

V75 Solvalla

Eierjubel da I Love Paris skrellet

Fikk 220.000 svenske kroner

Publisert: - Oppdatert: 28.03.2020 kl 17:29

Det ble dramatikk i Stoeliten på Solvalla lørdag. Seieren gikk til norskeide I Love Paris, som vant for sin trener Bjørn Goop. Hjemme i Telemark satt eier Morten Sem og jublet.

Disco Volante sikret første billetten

V75 Solvalla

Disco Volante sikret første billetten

Publisert:

Det ble favorittseier til Disco Volante og Ulf Ohlsson i finalen av gulldivisjonen på Solvalla lørdag. Ekvipasjen er dermed den første som kvalifiserte seg til Paralympiatravet på Åby.

Russer imponerte

Solvalla fredag

Russer imponerte

Publisert:

Under løpene på Solvalla fredag kveld imponerte en russisk hest. 5-årige I Keep Tabs knuste konkurrentene fra dødens ammen med Eduard Bolshakov.

Fire fra stall Hamre

Åby torsdag

Fire fra stall Hamre

Publisert:

Frode Hamre sender fire stallhester til Åby torsdag, deriblant Encore Un Sisu. Bjørn Goop skal kuske.

Fire norske til start

Rättvik torsdag

Fire norske til start

Publisert:

Kim Pedersen tar turen med fire hester til lunsjtravet i Rättvik torsdag. Den finske legenden Jorma Kontio kusker alle fire.

Hest slo kollbøtte

Solvalla fredag

Hest slo kollbøtte

Publisert: - Oppdatert: 27.03.2020 kl 20:49

Det var i kveldens sjette løp på Solvalla at en av hestene slo kollbøtte og stupte i banen.

Suveren i årsdebuten.

Ny årgangstopp fra Bergh

Suveren i årsdebuten.

Publisert:

4-årige Hail Mary vant fem av seks starter i fjor. Han årsdebuterte på Bergsåker fredag, hvor det ble en suveren seier. Trolig er han like god som fjorårets kriterievinner Power.

Vant med halve oppløpet

3-årig stortalent

Vant med halve oppløpet

Publisert:

3-årige Eld Tekno, som eies av Lennart Bæverholm, la på til to strake under fredagens lunsjtrav på Bergsåker. Det er et riktig stortalent Jan-Olov Persson har på stallen.

- Må ta pause fra montè

Liv Pedersen:

- Må ta pause fra montè

Publisert:

PLUSS: En av våre aller beste montèryttere Liv Pedersen har slitt med sykdom en stund. Det har nå kostet henne montèlisensen. Hun har lyst til å fortsette, men har ikke bestemt seg.

12-åring travet 10.1

Gävle torsdag

12-åring travet 10.1

Publisert:

Det ble en skikkelig fartsfest i V64-5 på Gävle torsdag. 12-årige Picasso vant på 10.1a/1640 med sin trener Troels Andersen (bildet) i sulkyen.

Kjempeløp av Steinfaks

Gävle torsdag

Kjempeløp av Steinfaks

Publisert: - Oppdatert: 26.03.2020 kl 21:49

Stian Eilefsen startet med to hester på Gävle torsdag. Jefferson Dotcom måtte nøye seg med femte, mens Steinfaks gikk et kjempeløp til annen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...