Helt uenige om million-bankerne

Per Skoglund og Micke Nybrink er uenige om dagens bankere. Foto: Norsk Rikstoto

Tipsguruene Per Skoglund og Micke Nybrink er ikke enige om veien til dagens V75-millioner.

trav365.no
Trav365.no

Publisert:

Sist oppdatert: 10.11.2018 kl 13:52

La det være sagt, de er ikke enige. Begge har to bankere å by på, samt oddsbomber som slår voldsomt i kuponghaugen om de innfrir.

Per innleder;
- To bankere først;

  • 8 Disco Volante (V75-7), avslutningen på Jägersro nå sist var enorm, det virker som om formen har tatt seg opp, og ikke minst så hesten bedre ut i aksjonen. 7 Whisky Akema tar teten og slipper til Disco Volante. Slik leser jeg løpet, på den måten vinner min banker.
  • Omgangen tilhører "Topp 3" under hva gjelder vanskelighet i min periode som ekspert, den er 20 år lang. Må jeg ty til en banker til, blir det 6 Topspin i V75-4. Hun har springspor, Björn Goop sitter i vognen, og duoen flyr til tet? Goop bør dominere derfra.

Micke kontrer;
- Jeg klør meg i hodet, Runden er ekstremt vanskelig, noe ATG trolig har lagt opp til. Ikke minst har spilleselskapet plukket med seg tre løp med 15 hester i.

Så til hovedbankeren;

  • 10 Maintainability (V75-2). Hoppa har springspor med toppkusk, var bra nest sist, litt for tung sist. Marcus (Sundberg, trener og eier, red. anm.) har lovet å lette henne i balansen. Med noe klaff får Maintainability teten tidlig til tross for tillegget. Jeg er sugen på henne som singel på kupongen.
  • Må jeg velge en til? 9 Nadal Broline (V75-3) i så fall. Forklaringen er; 5 Milligans School tar teten, 4 Zenit Brick traver utvendig og 2 Makethemark må trekke opp angrepet mot siste sving og inn til mål. Bak denne ligger Nadal og lurer. Hesten har vist vanvittige avslutninger i det siste.

Hva med oddsbombene?
Gutta ble utfordret på å hente fram et par oddsbomber.

Per Skoglund tok ordet først;- Nå skal jeg klemme til. Om du ikke har øyne å se med, få en kompis til å titte på 11 Indy Lane i V75-6 på video. Ser ingen av dere hvordan hesten har agert i det siste, la i så fall være å spille. Indy Lane er dagens bud, om ikke høstens bud.
Ring meg gjerne og takk etterpå, lyder det.

- En til?

- Nei, det rekker.

Nybrink byr også på en overraskelse;

- 3 Copitex (V75-1). Jörgen (Eriksson, trener og kusk, red. anm.) varsler barbeint på alle fire for første gang. Copitex var nest sist, men feilet sist. Han er mitt store drag. 13 Gun Palema (V75-4) viste oppform i et kval til Breeders i forrige løpet og avsluttet bedre enn noen gang. Hoppa må med på bongen, avrunder Micke Nybrink til Equus.

Frister

  • V75 kl. 16:20

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Tar hele landet med storm

Tar hele landet med storm

Eks-trener og nå tv-spesialist Stefan Hultmann og Svensk travsports generalsekretær Johan Lindberg tar nå Sverige med storm.

Måtte dele ponniløp

Måtte dele ponniløp

Det var så mange meldte til søndagens ponniløp på Sørlandet, at det ble to sesongfinaler til slutt. Det er gledelig signaler for rekrutteringen.

Søsken-fest i løpsbanen

Søsken-fest i løpsbanen

På tre starter har de tre søsknene S.M.K. Spirit, Smashing og Silvousplait tatt to første og en annen på tre dager.

Derby-vinneren ute av dansen

Derby-vinneren ute av dansen

Ytterligere to hester kommer ikke til start i dagens V75.

Populært om sykdommer

Populært om sykdommer

Veterinær Bjørg Siri Svendsens foredrag om mage- og tarmsykdommer ble godt mottatt på Sørlandet fredag kveld.

Rømt hest påkjørt av bil

Rømt hest påkjørt av bil

Hesten Lille Odin, som kastet av sin rytter og forsvant utenfor Arendal fredag, ble ved 19.30-tiden påkjørt av en bil.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...