Spennende kuskematch avgjøres i Danmark

Patrick Richard Larsen leder kuskematchen enn så lenge. Her fra seieren med Bjeddan Baltazar på Sørlandet i sommer. Foto: Reidar Sæle

Det er på ingen måte slutt på storløpshelgene enda, til helgen er det Racing Arena Aalborg sin tur i form av Aalborg Store Pris.

trav365.no
Trav365.no

Publisert:

Sist oppdatert: 13.09.2018 kl 10:47

I tillegg til hovedløpet på søndag og mange andre flotte løp skal de to siste løpene i kuskematchen for ponnikusker fra Aalborg og Sørlandet kjøres.

Kuskematchen, som har vært arrangert mellom vennskapsbanene siden 2015, består av to løp på Sørlandets Travpark under sommertravshelgen og to løp på Racing Arena Aalborg under Aalborg Store Pris. Løpene kjøres av fire kusker som trekkes ut fra hver bane, kuskene må være 12 år og det er forskjellige kusker hvert år.

Sørlandets deltagere i 2018 er Malin-Christine Julseth, Cathrine Gilja, Edtly Madshaven og Mariell T. Vereide. Lene Julseth, som er leder av ponniutvalget i Agder Travforbund, er med som reiseleder. Disse kan glede seg til en opplevelsesrik tur på andre siden av Skagerak.

Patrick Richard Larsen fra Aalborg leder etter at han tok en seier og en annen på Sørlandet i sommer. Seieren kom med Bjeddan Baltazar som eies av sørlandsdeltageren som ligger nærmest han på lista, Malin-Christine Julseth. Hun ligger syv poeng bak lederen før det braker løs i Aalborg.

De to løpene i kuskematchen kjøres på lørdag, henholdsvis kl. 11.30 og 14.22, og etter det kåres vinneren. Kan sørlendingene ta igjen danskene som ligger i ledelsen?

Program finner du her:

Her er stillingen så langt:
KUSK LØP 1: LØP 2:TOTALT
PATRICK RICHARD LARSEN 6 8 14
FREJA KLITGAARD LARSEN 8 4 12
MALIN-CHRISTINE JULSETH 4 3 7
MARIELL TOPLAND VEREIDE 0 6 6
EDTLY SOFIE MADSHAVEN 3 0 3
MARIUS STORM 2 0 2
CATHRINE GILJA 0 2 2
JULIE VESTERLUND 0 0 0

Av Marion Vatnedalen Ekhaugen

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Auksjonsdyringen Thai Targaryan til Aagre

Auksjonsdyringen Thai Targaryan til Aagre

Per Otto Aagre har spesialisert seg på innkjøring og grunntrening av unghester. Nå får han en spennende krabat på stallen.

Ingbest flytter til Sverige

Ingbest flytter til Sverige

Nok en avlshingst er på flyttefot, nå Ingbest, som blir svenske.

Alvorlig skade for Beat'em All

Alvorlig skade for Beat'em All

Seiersmaskinen Beat'em All er ute med en alvorlig seneskade. Karrieren kan være over.

Drammen satser på travskole

Drammen satser på travskole

Selv om Drammen travbane går mot nedleggelse, hindrer det ikke banen i å tenke rekruttering og fremtid. Nå åpner travskolen.

Sikret seg faglig påfyll

Sikret seg faglig påfyll

Snaut 50 personer dukket opp og fikk med seg et lærerikt foredrag om trening, skoning og tips rundt forkrisen på Sørlandet onsdag kveld.

Avlshoppe selges

Annonse:

Avlshoppe selges

Avlshoppen Karma Ås selges.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...