Fra ponnitrav til ponnisprang

DYKTIG: Marie Vehusheia Rørvik og Bjerregårds Fighter i svevet. Duoen har på kort tid blitt meget gode i ponnisprang. FOTO: PRIVAT

Den gamle ponnitraveren Bjerregårds Fighter er blitt sprangponni. Sammen med Marie Vehusheia Rørvik har de to funnet tonen, og gjør suksess i sprang.

trav365.no
Trav365.no

Publisert:

Dette melder lokalavisen Frolendingen på nett.

- Marie og Bjerregårds Fighter var til start under stevne til Holmestrand og omegn rideklubb forrige helg, forteller mamma Lene Vehusheia Rørvik, for øvrig en av landsdelens beste monteryttere da hun var aktiv.

- Det var finalehelg i Avanti Cavalli cupen, som går over fire helger i løpet av sommeren.
Søndagen ble det dobbelseier i klassene LB (70cm) og LA (80cm). I tillegg vant de LB-cupen og ble nr to i LA cupen sammenlagt, sier den stolte mor videre til Frolendingen.

Bjerregårds Fighter er en 11 år gammel ponni på bare 128 cm. Han er tidligere travponni ved Sørlandets travparks ponnitravgruppe, men har gått som rideskoleponni hos eier Elisabeth Trollnes Eidbo fra Arendal i noen år.

- Men Marie og Fighter har funnet tonen, og begynte å starte stevne i desember i fjor. Fighter har en vanvittig kapasitet, så denne helga er de å rir Baltic Cup i Lierbyen. Det er ett internasjonalt stevne. Her rir de Small Tour som er LA+5 (85cm) og MB (90cm). Jeg er spent på hvordan dette vil gå, avslutter Lene Vehusheia Rørvik.

Siste nytt i Ponnitrav Vis flere

Norge på tvers for ponniløp

Norge på tvers for ponniløp

Det er ikke mange som kjører 8,5 timer i bilen for å kjøre ponniløp, men det er noen.

Jomar ble barnas helt

Jomar ble barnas helt

Da ponnikuskene så Jomar Blekkan dukke opp ved gjerdet på lokalkjøringen hadde de fått et nytt idol.

Betty best fra lengst tillegg

Betty best fra lengst tillegg

På V75-dager er det like viktig å verdsette de små aktørene som de store. På Sørlandets Travpark var det duket for et spennende ponniløp over 2140 meter.

Blodig alvor og mye moro

Blodig alvor og mye moro

Det er fullt kjør fra start til mål, og hardere kjøring enn i spillet "Catch Driver". Lokaltravet fikk vist seg fram i Grimstad siste helgen i september.

Selger

Bildet:

Selger "Onkel-Glenn"

Med dette kosebildet markedsfører Drammen sin nye travskole.

Flotte ponniplasseringer

Flotte ponniplasseringer

Det ble ikke bare kjørt storløp for store hester på Færjestad lørdag, I ponniløpet bet de norske godt fra seg.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...