Har kastreringen hjulpet?

Foto: Illustrasjonsfoto

Nadja Jensen tar turen fra Trøndelag med to hester. Den ene en evig outsider som er kastrert. Den andre en hest som behandlet og matchet for løpet.

trav365.no
Trav365.no

Publisert:

B-trener Nadja Jensen har åtte hester på sin treningsliste, og i tillegg venter tre åringer på å starte treningen. Stallens ener er V75-vinneren Noir Noir, men han er dessverre på skadelisten.

- Noir Noir trøbler med en framkode. Veternærene finner ikke årsaken, og nå blir det en tur østpå for en grundigere undersøkelse, sier Nadja til Equus.

I hans fravær må andre hester trå til. Blant dem er 5 Pommeroy i V65-2. En hest som har tre annenplasser og en disk på fire forsøk. Uten galoppen ville det vært fire annenplasser. Kan seieren endelig komme nå?

- Jeg håper i alle fall på det. 5 Pommeroy er behandlet for et par småting i pausen, og jeg har hatt dette løpet i kikkerten lenge. Formen skal være bra, og sporet er helt greit. Jeg tror ikke det er snakk om noen antivinner, og på papiret er det vel han og et par andre som kjemper om det.

- Håpløs usikker
- Hva med 9 Judison i V5-4?

- Judison er kastrert siden sist, og så får vi se hvordan det slår ut. Han sliter med nerver, og det er de første 500 meterne som er problemet. Etterpå er han langt mer stabil. Sporet er det beste han kunne få. Her kan Andre (Henning Stensen) kjøre ham langt ute i banen. Kapasitetsmessig er han mer enn god nok til å vinne, men Judison er og blir en stor outsider inntil han viser mer stabile takter, mener Nadja Jensen.

Spill her:

Innleverinsgfrister Biri.
V65: 18.55
V5: 20.05
Dd: 20.25

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Tar hele landet med storm

Tar hele landet med storm

Eks-trener og nå tv-spesialist Stefan Hultmann og Svensk travsports generalsekretær Johan Lindberg tar nå Sverige med storm.

Måtte dele ponniløp

Måtte dele ponniløp

Det var så mange meldte til søndagens ponniløp på Sørlandet, at det ble to sesongfinaler til slutt. Det er gledelig signaler for rekrutteringen.

Søsken-fest i løpsbanen

Søsken-fest i løpsbanen

På tre starter har de tre søsknene S.M.K. Spirit, Smashing og Silvousplait tatt to første og en annen på tre dager.

Derby-vinneren ute av dansen

Derby-vinneren ute av dansen

Ytterligere to hester kommer ikke til start i dagens V75.

Populært om sykdommer

Populært om sykdommer

Veterinær Bjørg Siri Svendsens foredrag om mage- og tarmsykdommer ble godt mottatt på Sørlandet fredag kveld.

Rømt hest påkjørt av bil

Rømt hest påkjørt av bil

Hesten Lille Odin, som kastet av sin rytter og forsvant utenfor Arendal fredag, ble ved 19.30-tiden påkjørt av en bil.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...