Storhesteier følger ponnitravet

Glad vinner av søndagens supersprint, Celine Rød og Skarvikens Maskot.

Det er ikke bare Derby og Kriteriet som var i fokus denne helgen - landets raskeste ponnier har også vært til pers.

trav365.no
Trav365.no

Publisert:

Klasseløpshelgen trekker mye folk til Bjerke-banen, både til auksjon og storløp. Denne helgen har i tillegg seks A-ponnier og syv B-ponnier vært på plass for å vise seg frem for Bjerke-publikummet.

A-ponniene møttes til dyst over 1609 meter med autostart, og for et løp det ble! Smedens Betty Boop tok teten etter at Ruffs Mo fikk en startgalopp, og sørlandskusken Cecilia Linn V. Andersen øynet sjansen til å kjøre unna. I nest siste sving kom Ruffs Mo opp på siden av ledende Smedens Betty Boop og de to skaffet seg mange lengder forsprang til resten av feltet. Ruffs Mo og Mari Pallin-Mjøen trakk det lengste strået og stakk av med seieren på tiden 2.21,7, Smedens Betty Boop og Cecilia Linn V. Andersen ble andre på 2.22,4. Tredjeplassen gikk til en godt avsluttende Gårders Rocky, som sammen med sin kusk Anneli Weberg satte banerekord for 5-årige A-ponnier.

Søndagen bød på en real fartsfest da B-ponniene stilte til start på supersprint, 1100 meter autostart. Pejnarve Tornado tok teten, med Skarvikens Maskot pressende i dødens i et samlet felt. Skarvikens Maskot feilet i siste sving, men samlet seg fort. Han tok igjen Pejnarve Tornado, som da galopperte i kampens hete, og travet inn til en sikker seier for Celine Rød på tiden 1.56,0. Ronaldo og Celine Talbot ble nummer to på 1.57,5. Pejnarve Tornado kom tilbake etter galoppen og sikret seg tredjeplassen på 1.57,8.

Begge ponniløpene ble vist på Rikstoto Direkte, til stor glede for de aktive i ponnimiljøet som ikke kunne være til stede. Storhesteier Lennart Bäwerholm opplevde å vinne både Derby og Kriteriet for kaldblods åpen klasse på søndagen. På lørdagen var han gjest i RD-studio og oppfordret de unge til å drive med ponnitrav og passet på å snakke varmt for grenen

- Dersom det går ponniløp de dagene jeg er på banene prøver jeg alltid å få sett disse. Jeg prøver også å få tatt en tur ned i stallene til deltagerne, uttalte han i Live Lørdag-sendingen.

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Auksjonsdyringen Thai Targaryan til Aagre

Auksjonsdyringen Thai Targaryan til Aagre

Per Otto Aagre har spesialisert seg på innkjøring og grunntrening av unghester. Nå får han en spennende krabat på stallen.

Ingbest flytter til Sverige

Ingbest flytter til Sverige

Nok en avlshingst er på flyttefot, nå Ingbest, som blir svenske.

Alvorlig skade for Beat'em All

Alvorlig skade for Beat'em All

Seiersmaskinen Beat'em All er ute med en alvorlig seneskade. Karrieren kan være over.

Drammen satser på travskole

Drammen satser på travskole

Selv om Drammen travbane går mot nedleggelse, hindrer det ikke banen i å tenke rekruttering og fremtid. Nå åpner travskolen.

Sikret seg faglig påfyll

Sikret seg faglig påfyll

Snaut 50 personer dukket opp og fikk med seg et lærerikt foredrag om trening, skoning og tips rundt forkrisen på Sørlandet onsdag kveld.

Avlshoppe selges

Annonse:

Avlshoppe selges

Avlshoppen Karma Ås selges.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...