Straffet montejente hardt

Roya Haghighat ble straffet hardt på Bjerke onsdag. Foto: hesteguiden.com

Problemer med rett vekt i monteløpet på Bjerke onsdag, koster nå en av de unge rytterne hele 2.000 kroner.

trav365.no
Trav365.no

Publisert:

Sist oppdatert: 11.10.2018 kl 13:08

Dommerne ila nemlig Roya Haghighat hele 2.000 kroner i bot for ikke å ha nok vekt i løpet. Hun ble nummer fire på Winmecredit.

- Jeg fikk 2.000 kroner i bot for å veie 0,2kg for lite. Jeg veide meg før varmingen og der veide jeg 65,9kg. Vekten som vi monteryttere veier oss før og etter løpet er to forskjellige. Så at det kan vise en annen vekt, er en mulighet, men noe jeg ikke kom på før i ettertid. Jeg synes størrelsen på boten var unødvendig høy med tanke på at jeg bare fikk en 4 premie, sier Haghighat til trav365.no.

Hun kan ikke forstå at en så liten vektforskjell kan bety så mye.

- 0,2 kilo utgjør ikke så mye at jeg hadde fått en bedre plassering. Motivasjonen til å ri forsvinner ikke pga dette, men det er nokså ergerlig, med tanke hvor lite vi tjener på travsporten i utgangspunktet, sier ungjenta.

Her er bøtene:

Løp 1
Hest: 12 Icora Illusion Kusk/Rytter: Øyvind Ruttenborg Kusk/Rytter er ilagt bot stor kr. 1200,- for å drive hest/ponni på ureglementert måte. Dommerkommentar: 2. gangt i perioden.

Løp 4
Hest: 5 Sør Rigo Kusk/Rytter: Jenny Martine Theodorsen. Kusk/Rytter er ilagt bot stor kr. 700,- for å ha voltet ureglementert og derved forårsaket omstart.

Løp 5
Hest: 5 Rocky P.H. Kusk/Rytter: Michelle Mønster Kusk/Rytter er ilagt bot stor kr. 400,- for høylytt skrik/ulyder under løpet.

Hest: 3 Winmecredit Kusk/Rytter: Roya Haghighat. Kusk/Rytter er ilagt bot stor kr. 2000,- for ikke å ha oppfylt minimumskravet til vekt i monté.

Hest: 1 King Royal Kusk/Rytter: Josefine Eilertsen Kusk/Rytter er ilagt bot stor kr. 900,- for å drive hest/ponni på ureglementert måte. Dommerkommentar: Sanksjonen er gitt for å ha brukt beina til å drive med.

Hest: 2 Hawking Kusk/Rytter: Johanne Ulrica Øveraasen. Kusk/Rytter er ilagt bot stor kr. 900,- for sjenering av konkurrent under løpet. Dommerkommentar: Sanksjon er ilagt for sjenering av hest nr. 3 Winmecredit på siste langside.

Løp 6
Hest: 8 Xante Kusk/Rytter: Åsbjørn Tengsareid. Kusk/Rytter er ilagt bot stor kr. 400,- for høylytt skrik/ulyder under løpet.

Siste nytt i Monte Vis flere

Snuser på Frankrike

Snuser på Frankrike

Landets for dagen beste monterytter, Christina A. Hande, snuser på mulighetene i Frankrike.

Vil vurdere monte-endringer

Vil vurdere monte-endringer

Nesten alle landets montejenter har skrevet under på et brev til travselskapet, der de ber om endringer i kravene for å få ri. Nå kan de bli hørt.

- Kunne ridd 1.10

- Kunne ridd 1.10

Christina A Hande er full av lovord om Flashing Boko som vant på 1.11,2 mandag.

Som et flash fra start og til mål

Åpnet 1.07:

Som et flash fra start og til mål

Flashing Boko og Christina Hande var knusende overlegen på Færjestad mandag kveld.

Straffet montejente hardt

Straffet montejente hardt

Problemer med rett vekt i monteløpet på Bjerke onsdag, koster nå en av de unge rytterne hele 2.000 kroner.

Første seier etter sju tøffe år

Første seier etter sju tøffe år

Sju svært tøffe år forsvant i tårer da Charlotte Svendsen tok sin første seier siden 2011 med Solberg Jela på Forus søndag.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...