Mot "bikkjeslagsmål" på Forus

Rune Wiig leder, men ikke klart, på Forus. Kanskje den banen med den mest spennende championatstriden. Foto: Eirik Stenhaug, Equus media

Rune Wiig klamrer seg fast på Forus, men bakfra jager ulvene. Championatene drar seg til.

trav365.no
Trav365.no

Publisert:

Sist oppdatert: 25.10.2018 kl 16:44

Når året er i ferd med å renne ut i sanden, drar championatstridene seg til.

Det er bestemann-listene de aktive elsker å ikke ha et forhold til. Nesten som mannen i gata og Se & Hør. Alle vet hva som står i det, men ingen leser det.

Fire skille fire
Rundt på banene er det i ferd med å bli klart hvem som ligger best an til å kunne pusse champion-pokalen til nyttår. Bare ikke på Forus.

Der ligger det an til et realt bikkjeslagsmål til siste målfoto er fremkalt. Ringreven Rune Wiig leder med fattige to seire på Pål Buer, som igjen har en ned til Geir Mikkelsen. Ingen av dem er kjent for å gi ved dørene, og det er ingen grunn til å tro at de ikke vil gi alt for sølvet. Med sine 24 seire, og dermed bare fire opp til Wiig, er heller ikke velkjørende Svein Owe Wassberg ute av kampen.

Det blir moro i løpene på Forus de siste to månedene av året.

Magnus T i tet
Mens Magnus Teien Gundersen kan reise til syden resten av året, og likevel bli stallmanns-champion, er det tett mellom montejentene. Kristine Kvasnes jages av tre venninner som alle er som hunden på beinet.

På amatørsiden har ikke Thomas Mjøen større overtak enn at han må tenke på det når han går til sengs. Fire pinner forsprang til Stian Pettersen med to måneder igjen av året, er ikke mye.

Blant trenerne kan trolig mester Høitomt ta med unge Gundersen på tur. Eirik Høitomt leder trenerlisten med 179 seire foran sultne Åsbjørn Tengsareid med 120. Like bak ham halser unge Dag-Sveinung Dalen. Trolig den som de neste årene kommer til å vippe dem alle av pinnen.

HER FINNER DU STATISTIKKEN

Siste nytt i Monte Vis flere

Comeback i ammetåke

Comeback i ammetåke

Silje Hogner var tilbake i salen på Jarlsberg lørdag, sju uker etter at lille Ronja kom til verden.

Åpen uenighet blant montejentene

Åpen uenighet blant montejentene

Malin Berås har terget på seg en rekke av landets montejenter, etter at hun gikk ut og forsvarte montekravene, over 100 montejenter vil ha endret.

- Det var litt dumt dette

- Det var litt dumt dette

En trang situasjon i monteløpets siste sving torsdag, kan få betydning for montechampionatet.

Nå rykker hun unna

Nå rykker hun unna

Helene Kolle er i ferd med å rykke unna de andre i kampen om montechampionatet.

Nå er hun i tet

Nå er hun i tet

Med to måneder og en dag igjen av 2018 har Helene Kolle tatt føringen i montekampen.

Heiagjengens jubelkveld

Heiagjengens jubelkveld

Det er folksomt rundt Troll Svenn når han er på løp. Seiersmaskinen har egen heiagjeng som er med. Torsdag fikk de mye å juble for.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...