Overrasket over vinneren

Thai Highway fra kvalifiseringen der Åsbjørn Tengsareid kjørte.

Hos Stall Flemming Jensen er man nesten sjokkert over utviklingen til Jarlsberg Grand Prix-vinner Thai Highway.

trav365.no
Trav365.no

Publisert:

Sist oppdatert: 09.07.2018 kl 09:43

Flemming Jensens kone Tina tier til trav365.no at de visste hesten var god, men at den skulle utvikle seg slik den har gjort, overrasker dem.

- Vi er imponert og det hele er utrolig flott. Og for en tid han presterer, sier hun om Jarlsberg Grand Prix-vinneren som fikk 400.000 kroner for å vinne finalen på 400.000 kroner.

Jensen utelukker ikke at utstyrsforandringene var med på å gi hesten et ekstra gir.

- Han kom ut i amerikanervogn. Samtidig var han satt opp for dette løpet. Det var jo mange penger å kjøre om, og da spisser man dem litt ekstra. Vi visste han var god, men så god som han var overrasket oss, medgir hun.

Tina Jensen sier videre at de håpet på en plass blant de tre. Nå starter jakten på et nytt passende løp til stallens fireårsstjerne.

Siste nytt i Danmark Vis flere

Overrasket over vinneren

Overrasket over vinneren

Hos Stall Flemming Jensen er man nesten sjokkert over utviklingen til Jarlsberg Grand Prix-vinner Thai Highway.

Det er deilig å være dansk i Norge

Det er deilig å være dansk i Norge

Danske Kim Pedersen har fått sving på sin norske trenervirksomhet og det går stadig bedre. Han nyter hver dag med hestene og føler seg privilegert.

Samarbeid med dansk nettsted

Samarbeid med dansk nettsted

Trav365.no har inngått stoffavtale med det danske nettstedet travet.dk.

Derby-vinneren tilbake som vinner

Derby-vinneren tilbake som vinner

Axel, dansk derbys vinner fra 2016 var tilbake som en vinner etter 14 måneders seierstørke søndag.

Pusset på JGP-formen i Århus

Pusset på JGP-formen i Århus

Flemming Jensen sendte fireårige Thai Highway til start i dag, og det er en fersk vinner som nå kommer til kvalifisering i Jarlsberg Grand Prix neste helg.

Utestengt for piskbruk

Utestengt for piskbruk

Dansk travselskap har utestengt Ulrik Christoffersen i tre måneder for piskbruk.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...