Trav365.no

Søkeresultat

Nyheter av: Ove Bjerkeset

Utelukket Elitloppshelgen

Bergh og Lugauer

Utelukket Elitloppshelgen

Publisert:

Robert Bergh vant gulldivisjonsløpet med Mindyourvalue W.F. på Mantorp lørdag. Malurten i begeret er dog at han ble utelukket grunnet piskbruk, og dermed har fått kjøreforbud Elitloppshelgen.

Spor 7 for Ferrari B.R.

Jakter Elitloppsbillett:

Spor 7 for Ferrari B.R.

Publisert: - Oppdatert: 18.05.2020 kl 07:22

Ferrari B.R. og Per Oleg Midtfjeld trakk spor syv i gulldivisjonen på Gävle lørdag, hvor vinneren får invitasjon til Elitloppet. Flere kaldblodshester starter også denne dagen.

Mindyourvalue W.F. vant på Mantorp

Bergh vil til Elitloppet

Mindyourvalue W.F. vant på Mantorp

Publisert: - Oppdatert: 17.05.2020 kl 08:28

Etter seieren i gulldivisjonen på Mantorp lørdag vil Robert Bergh ha med 7-åringe Mindyourvalue W.F. i Elitloppet.

Dobbeltseier i Østersund

Eirik Djuve

Dobbeltseier i Østersund

Publisert:

Eirik Djuve hadde en fin dag som hesteeier lørdag. På Jarlsberg ble det seier med Patent Leather og tredjeplass med Troll Solen. I mellomtiden kunne han innkassere dobbeltseier i Østersund med Smedheim Solan og Vill Solen.

Fikk kamp

Sjette strake

Fikk kamp

Publisert: - Oppdatert: 16.05.2020 kl 22:29

(PLUSS) Odd Herakles tok seg av eliteløpet på Jarlsberg lørdag, men han fikk definitivt kamp. Roli Eld så skummel ut da han galopperte på oppløpet.

Lett for storfavoritten

DNT's 4-åringsløp

Lett for storfavoritten

Publisert: - Oppdatert: 16.05.2020 kl 22:09

(PLUSS) Det ble en enkel seier for storfavoritten Iggy B.R. og Magnus Teien Gundersen i DNT's 4-åringsløp på Jarlsberg lørdag.

Æret sin kamerat

Tengsareid

Æret sin kamerat

Publisert: - Oppdatert: 16.05.2020 kl 21:38

(PLUSS) Åsbjørn Tengsareid flyttet til Granum gård for noen år siden, og fikk et nært forhold til Hans Petter Tholfsen som drev sin virksomhet der. Lørdag vant han Hans Petter Tholfsens Minneløp på Jarlsberg med King di Jesolo.

Imponerte igjen

Karamel Hill

Imponerte igjen

Publisert: - Oppdatert: 16.05.2020 kl 18:59

Karamel Hill gjorde sin tredje start i regi Bjørn Goop i Diamantstoet på Mantorp lørdag, og tok sin andre seier. Den 6-årige Juliano Star-datteren har dermed tjent 275.000 kroner på de tre startene.

Ubeseiret på ni starter

Stortalentet vant igjen

Ubeseiret på ni starter

Publisert: - Oppdatert: 16.05.2020 kl 17:20

Ecurie D gjorde sin andre start for året i Ina Scots Æra på Mantorp lørdag. Til tross for en tung reise vant hesten enkelt, og er fortsatt ubeseiret på ni starter.

Montèdagen

Bergsåker torsdag

Montèdagen

Publisert:

Førstkommende torsdag er det montèdagen på Bergsåker. I likhet med i fjor er det en løpsdag med kun travritt. En norsk hest tar turen for å kjempe om 75.000, trønderske Tangen Tinn.

Flyttes til september

Finlandia-Ajo

Flyttes til september

Publisert:

Finlandia-Ajo skulle vært kjørt 10. mai, men grunnet koronapandemien ble det bestemt å utsette løpet. Nå er datoen for det store finske sprintløpet klart, og det blir fredag 4. september.

Vant fem av syv

Sesongåpning på Visby

Vant fem av syv

Publisert:

Visby på Gotland arrangerte årets første løpsdag fredag. En av de som gjestet banen var Solvallatrener Claes Sjøstrøm. Han kusket i syv av løpene, og kunne returnere med fem seire.

Galopperte i debuten

Stortalentet

Galopperte i debuten

Publisert: - Oppdatert: 15.05.2020 kl 19:25

3-årige Tangen Bork leverte et godt prøveløp på Sørlandet for sin trener Øystein Tjomsland, og var spilt til klar favoritt i debuten på Bollnäs fredag. Det endte med galopp og en tredjeplass.

 - Han har alt

Tredje strake

- Han har alt

Publisert:

(PLUSS) Oracle Tile er en riktig fin svenskfødt 4-åring. På Biri fredag gikk han feilfritt, og tok den tredje strake seieren sammen med sin faste makker Kristian Malmin.

Klar for Gävle

Ferrari B.R.

Klar for Gävle

Publisert: - Oppdatert: 15.05.2020 kl 17:24

Ferrari B.R. er nå klar for neste helgs gulldivisjonsløp på Gävle, hvor vinneren får en plass i årets Elitlopp.

Fem feilfrie på rad

Storfavoritten innfridde:

Fem feilfrie på rad

Publisert: - Oppdatert: 15.05.2020 kl 23:38

(PLUSS) Per B har alltid vist kapasitet, men har galoppert mye. På Biri fredag gikk han feilfritt for femte gang på rad, og innfridde som stor favoritt.

Mange norske

Åby onsdag

Mange norske

Publisert:

Mange norske hester tar turen til Åby onsdag. I kveldens siste løp møtes to Hamre-travere, Amazing Cas og Harley D.E. (bildet).

Tre norske

Solvalla onsdag

Tre norske

Publisert:

Tre norske hester starter på Solvalla onsdag. Tor Olaf Halle tar turen med to stallhester, Lonely Lilly og Dream Gardenia (bildet).

Flaatas 3-åring overlegen

Åby torsdag

Flaatas 3-åring overlegen

Publisert: - Oppdatert: 15.05.2020 kl 08:07

Stig Flaata kunne innkassere en fin seier på Åby torsdag. 3-årige Hulken Sisu som trenes av Jerry Riordan, tok en overlegen seier med Victor Rosleff i sulkyen.

Fine norske 3-åringer

Ørebro

Fine norske 3-åringer

Publisert:

Ole Johan Østre vant med 3-årige Jonathan Bank A.B., mens Tom Erik Solberg ble annen med High Flyer i et løp på Ørebro torsdag. I et annet løp ble det også trippelplasseringer til to fine norske 3-åringer.

Overlegen på Åby

Flott 3-års hoppe

Overlegen på Åby

Publisert: - Oppdatert: 14.05.2020 kl 20:40

Bo Westergård har ei riktig fin 3-års hoppe på stallen i norskeide og norskfødte Thai Sansa. På Åby torsdag tok hun den tredje seieren på fire starter.

Dobbel norsk på Åby

Fine debutanter

Dobbel norsk på Åby

Publisert: - Oppdatert: 14.05.2020 kl 18:47

Det ble dobbelt norsk i torsdagens første løp på Åby, hvor debutantene Carolina Volo og Janne Frecel var de to første i mål.

Feilet på oppløpet

Dramatisk for storfavoritten

Feilet på oppløpet

Publisert:

(PLUSS) Storfavoritten Ros Faksen og Kjetil Djøseland var på vei mot en suveren seier da hesten galopperte i tet tidlig på oppløpet i V65-2 i Bergen torsdag.

1.14 siste 1000

Flott 3-åring

1.14 siste 1000

Publisert:

(PLUSS) Rolf Tvedt har en riktig fin 3-åring i Hubert B.G. Torsdag gjorde den 3-årige Dream Vacation-sønnen sin andre start, og imponerte ved å vinne suverent.

Tre  norske

Axevalla tirsdag

Tre norske

Publisert:

Tre norskeide hester er meldt til Axevalla tirsdag. Deriblant 4-årige thai Selene, som gjør sin andre start for året. Erlend Rennesvik kusker.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...