Søkeresultat

Nyheter av: Per Magne Midjo

Dette er planen videre

Moni Viking:

Dette er planen videre

Har ikke galoppert siden mars 2017

Publisert:

PLUSS: Alt gikk galt for Moni Viking i Prix d’Amerique på Vincennes i Paris søndag. Etter en dårlig start galopperte han seg bort i en trang situasjon. Eventyret var tidlig over, men det kommer nye sjanser.

Goop varsler for Moni Viking

Kjører favoritten:

Goop varsler for Moni Viking

Publisert:

PLUSS: I løpet av tre minutter søndag ettermiddag blir det klart hvem som vinner Prix d’Amerique 2021 og 4,5 millioner norske kroner på Vincennes i Paris. Det kan bli Moni Viking fra Okkenhaug i Levanger.

Nå satser foreldrene på trav

Travfamilie:

Nå satser foreldrene på trav

Datterens ponnisuksess smittet over

Publisert:

PLUSS: Datteren ble hektet på ponnitrav og gjorde det voldsomt bra. Det fikk foreldrene til å satse på trav.

Hynne Prinsen er Monikas nye yndling

Har hatt over 20 travere:

Hynne Prinsen er Monikas nye yndling

Publisert:

PLUSS: Han er staselig rød, Hynne Prinsen. Et syn i banen når han farer forbi sin eier Monika Tangen på Nossum travbane i Levanger. Og snart kommer den første seieren.

Frykter krevende logistikk

Orkdal:

Frykter krevende logistikk

Dalen er positiv til "nye Leangen" i Orkdal

Publisert: - Oppdatert: 18.01.2021 kl 09:30

PLUSS: Han tok et soleklart landschampionat i 2020 og har begynt 2021 på samme måte. Men Dag-Sveinung Dalen tok sitt eneste banechampionat på Leangen. Hva som skjer når trøndertravet flytter til Orkdal er han usikker på.

- Kulda i Orkdal er håndterbar

Uaktuelt:

- Kulda i Orkdal er håndterbar

Publisert:

PLUSS: Flere har tatt til orde for å legge kabler med vannbåren varme under den nye travbanen i Orkdal. Dette for å unngå isbane når Orkdalskulda er på sitt strengeste. Banemester Jan Roar Aune på Leangen kaller dette uaktuelt.

Kjendisoppdrettet fra Trøndelag

V75:

Kjendisoppdrettet fra Trøndelag

Big Brother inspirerte oppdretteren

Publisert:

PLUSS: B.B. Petter N. B.B. Marit B. og B.B. Terje T. I løpet av tre år fikk Sterkrun tre avkom, med Terje T. som den desidert beste. På Forus lørdag jakter niåringen med kjendisnavnet sin første seier på 16 måneder.

Hilde Marie ga opp travdrømmen

Måtte ta et valg

Hilde Marie ga opp travdrømmen

Publisert:

PLUSS: Våren 2018 ble Hilde Marie Østborg fra Levanger uteksaminert som travtrener fra Norsk Hestesenter på Starum. I dag jobber 22-åringen på Namsskogan Familiepark 20 mil lenger nord.

- Trapper ned når Orkdal åpnes

Klar melding

- Trapper ned når Orkdal åpnes

Publisert:

PLUSS: Han har vunnet 4.456 løp og kjørt inn over 151 millioner kroner til sine hesteiere. Nå varsler Jomar Blekkan gradvis nedtrapping etter at Leangen stenges ned og "flyttes" til Fannrem i Orkdal.

Weum får kamp av flere

DNTs valgkomité:

Weum får kamp av flere

Publisert:

PLUSS: Det blåser opp til lederstrid i Det Norske Travselskap. Så langt har valgkomiteen fått inn to konkrete forslag på ny leder.

Vil gjøre det bedre enn i fjor

Sikter høyere:

Vil gjøre det bedre enn i fjor

Publisert:

PLUSS: Han kaller 2020 et "bob-bob-år" og hever ambisjonene flere hakk i 2021. Kjetil Djøseland sikter mot lørdagene og høstens klassefinaler. Og han har mye "krutt" å komme med.

Flest stallseirer på Leangen i fjor

Suksess:

Flest stallseirer på Leangen i fjor

Publisert:

PLUSS: Det var ikke bare som kusk Jomar Blekkan ble vippet ned av tronen i 2020. Han måtte også se seg slått på antall stallseirer. Av Vegard Lundstrøm Wolden. Med 24 seirer mot 19.

Jubel for Happy Charming

En globetrotter:

Jubel for Happy Charming

Publisert:

PLUSS: Hun har jobbet med topptravere på stutteri og stall i Tyskland og Italia. I dag kjører Kirsti Groth Lerstø skolebuss og har en travhest på fritida, Happy Charming.

Har hentet inn 600 meter tillegg

Unntakshesten:

Har hentet inn 600 meter tillegg

Publisert: - Oppdatert: 11.01.2021 kl 17:47

PLUSS: Det å hente inn lange tillegg i løp etter løp etter løp tærer på både psyke og løpslyst på de aller fleste travhester. Men ikke på Troll Svenn. Han elsker å jage bakfra.

Nye utfordringer i Orkdal

Usikkerhet:

Nye utfordringer i Orkdal

Mangler godkjente områder for flytting av matjord

Publisert:

PLUSS: Om få uker starter byggingen av nye Leangen på Orkdal Tråvpark. Nå stilles det spørsmål rundt flyttingen av matjorden der banen skal ligge.

Velger Østersund foran Orkdal

Hjemmebane:

Velger Østersund foran Orkdal

Publisert:

PLUSS: F.X. Fragola vant 12 løp i 2019 – to i fjor. I kveld er hun favoritt i V5-finalen på Leangen. Deleier og trener Dagfinn Jessen gruer seg til Leangen blir lagt ned.

Odin er Brennes nye håp

Ny stjerne:

Odin er Brennes nye håp

Publisert:

PLUSS: 2020 ble ikke det beste året for Jens Kristian Brenne. Nå er det blanke ark i et nytt år. Med tre år gamle Brenne Odin som en potensiell årgangstopp.

Familie, barn og vinnerhest

Eini's nye liv:

Familie, barn og vinnerhest

Publisert: - Oppdatert: 09.01.2021 kl 08:34

PLUSS: Hun tok ut lisensen som travtrener rett etter at hun gikk ut fra Starum i 2016. I dag jobber Eini S. Linn på Felleskjøpet og har kun en hest i trening.

Rikki håper på hjemmeseier

Sender ut hele stallen:

Rikki håper på hjemmeseier

Publisert:

PLUSS: Stallhester fra Øystein Tjomsland og Frode Hamre glimrer md sitt fravært på årets første kjøring på Sørlandets Travpark søndag. Amatøren Rikki Aanonsen benytter sjansen og sender ut hele stallen.

20 hopper er allerede klare for Moe Odin

Hingstechampion igjen:

20 hopper er allerede klare for Moe Odin

Publisert:

PLUSS: Nok en gang topper Moe Odin hingstestatistikken på innkjørt totalt og pr. start i Norge. Og nå går det mot langt flere hopper enn han hadde i fjor.

Kobra Kahn kan bite fra seg

Ny Brækken treåring:

Kobra Kahn kan bite fra seg

Publisert:

PLUSS: Sist mandag på Leangen debuterte den nyblivne treåringen Belfort Rags på 1.18.2 fra dødens i møte med eldre hester. Kommende mandag er det tid for en ny treåring fra stall Brækken, Kobra Kahn.

Kan bli nektet inngang på Vincennes

Usikker Lyng:

Kan bli nektet inngang på Vincennes

Publisert:

PLUSS: 31. januar sendes årets utgave av Prix d’Amerique avgårde på Vincennes i Paris. Med Moni Viking på plass i det gode selskap. Hvor Vikingens eier, Jan Lyng, befinner seg da, er høyst usikkert.

Grossist i championater

Rent bord:

Grossist i championater

Retter blikket mot Sverige

Publisert:

PLUSS: For sjette året på rad kan Magnus Teien Gundersen titulere seg som Bjerke-champion for stallansatte. Og for fjerde året på rad er han også landschampion.

- Elitloppsseier er årets store mål

Hamre til topps igjen:

- Elitloppsseier er årets store mål

Champion med rekord i antall seirer og innkjørt

Publisert:

PLUSS: Han hadde en stund Øystein Tjomsland foran seg på listene over mest innkjørt på landets trenerstaller. Men Frode Hamre slo tilbake og toppet statistikken ved årsslutt. Nå har Hamre blikket rettet mot Solvalla i mai.

Lillesøsteren viste seg frem

Krokstad- hopper:

Lillesøsteren viste seg frem

Publisert:

PLUSS: Akkurat i det Krokstad Juvita (12) begynte å vise tegn på at travløp ikke var så moro lengre, presenterte lillesøster Krokstad Almira (4) seg i løpsbanen. Til eier og trener Anna Landrø sin store glede.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...