Trav365.no

Kjappe nyheter Vis alle

Super Jorma

Publisert: 03.12.2020 kl 07:55

Jorma Kontio tok onsdag kveld fem seiere på Solvalla. De kom med fem hester fra fem forskjellige trenere.

Les hele

Kun en bot på Bjerke

Publisert: 01.12.2020 kl 21:29

Det ble kun delt ut en bot på Bjerke onsdag kveld. Løp 4 Åsbjørn Tengsareid er ilagt bot stor kr. 1200,- for å drive hest/ponni på ...

Les hele

Urlo dei Venti vant - se løpet her

Publisert: 26.11.2020 kl 16:19

Den diskede Oslo Gran Prix-vinneren Urlo dei Venti, som var først i mål men siden ble disket for brudd på karenstiden i Grand Prix 2018 debuterte ...

Les hele

Treåring gikk 12,5 på Bjerke

Publisert: 24.11.2020 kl 20:23

3-årige Canali imponerte stort da han vant på 1.12,5 på Bjerke onsdag. Vinnerhesten, som nå tok nummer åtte av ti så langt i karrieren, eies av ...

Les hele

Siste lyd-/videoklipp

Atle Hamre uten filter #2

Atle Hamre uten filter #2

Ulykken Jarlsberg fredag

Ulykken Jarlsberg fredag

Uhell Jarlsberg

Uhell Jarlsberg

Atle Hamre uten filter

Atle Hamre uten filter

Siste bildegalleri

Operasjon Bjerke

Hoppederby kaldblods

Hoppederby varmblods

Hoppekriteriet varmblods

Gallup

Hva synes du om 100-metersregelen?

Emneord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...