Viste frem kjempetalent

French Coktail er en toppstammet krabat etter Coktail Jet og Pine Princess L, som har selveste Queen L som mamma. Foto: www.fotobertil.net

I French Coktail har Kjetil Djøseland et kjempetalent. Toåringen var lysende på Forus tirsdag kveld.

trav365.no
Trav365.no

Publisert:

I et mønstringsløp travet hingsten 1.23,9 etter en sisterunde på 1.20-tallet. Og da slapp treneren den kun til det siste stykket. I følge rapportene gikk det da styggfort.

- Jeg kikket nå ikke så på klokken, men det gikk vel 15-16 siste 500 meter. Det er en fin hest dette, men det er ennå tidlig. Nå får vi håpe han holder seg frisk og hel, sier Djøseland på sitt sedvanlige forsiktige vis til trav365.no.

Holder høyt
Men nå vi utfordrer ham på toåringens kvaliteter, medgir han at det er snakk om en hest han holder høyt.

- Det er en flott hest. Hvor god han kan bli kan man jo ikke spå, men det er en bra hest. Nå satser vi på prøveløp om tre uker, så blir det å trene godt i vinter, sier han.

- Hvor god er denne opp mot de varmblodshester du har hatt før?

- Nå har jeg ikke hatt så mange gode varmblodshester, men dette er uansett en av de bedre, sier han.

I årene til French Coktail renne mye blått blod. Mormor er selveste Queen L, Stig H Johanssons stortraver.

Vestlandsoppdrett
Hingsten er oppdrettet på Vestlandet av Team Aareskjold. De likte godt det de så tirsdag.

- Ned oppløpet slapp Kjetil litt opp og det så ganske rått ut. French har helt siden føll hatt ett nydelig spenstig trav. Det skal bli spennende å se hva det kan bli av han til neste år. Det som er helt sikkert med Kjetil Djøseland som trener, er at hesten kommer ikke til å mangle styrke, smiler John Aareskjold Tjøtta

Siste nytt i Avl Vis flere

Grasrota klare for avlsendringer

Grasrota klare for avlsendringer

Tilbakemeldingene fra grasrota etter fire av seks høstkonferanser er klare: Det må tas grep for å stoppe innavlsutviklingen på kaldblodshesten.

Fra stor opptur til tøff nedtur

Fra stor opptur til tøff nedtur

- Trons Torila på skadelisten

For en måned siden var Trons Torila den vakreste hesten på Dyrsku'n, og fikk mye oppmerksomhet. Nå blir det en stund til den åtte år gamle hoppa er ute i løpsbanen på ny.

Vår ferskeste millionær

Vår ferskeste millionær

Femåringen nådde milepælen etter en svett innsats i Det Norske Travselskaps femårsløp lørdag.

Ute med gaffelbåndsskade

Ute med gaffelbåndsskade

Styrkefenomenet Søndre Jerkeld fikk lørdag sitt kåringsbrev. Han er for tiden under rekonvalesens for en gaffelbåndskade.

Nybliven kåringshingst til Hamre

Nybliven kåringshingst til Hamre

Allerede før den hadde fått kåringsbrevet, var etterspørselen stor fra hoppeeierne på Brenne Banker. Nå reiser den til Stall Frode Hamre.

De nye avlshingstene

De nye avlshingstene

Åtte nye kaldblodshingster ble kåret på Biri lørdag, i tillegg til at Myr faksen fikk fornyet kåring.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...