- Største jeg har opplevd:

Amanda Nordisk mester

De tre beste i nordisk mesterskap, vinner Amanda Robertsen, nummer to Stina Bengtsson og nummer tre Siv Emilie Løvvold. Foto: Privat

Amanda Robertsen gikk til topps i nordisk montemesterskap for amatører torsdag. Ikke rart hun er strålende fornøyd.

trav365.no
Trav365.no

Publisert:

Sist oppdatert: 09.08.2018 kl 19:02

Med en sjetteplass i det siste løpet vant hun mesterskaper med to poengs margin og kan smykke seg med tittelen Nordisk mester.

- Jeg startet med to fjerdeplasser i de første løpene, men så vant jeg onsdag. Det ga en god poengluke til resten, som var god å ha i dag. For den hesten jeg red i siste løpet var ikke så bra. Jeg rei hva jeg kunne hele veien og ble nummer seks. Med poengene fra de andre dagene holdt det akkurat, sier den nybakte nordiske mesteren til trav365.no.

Også på tredje ble det norsk, idet Siv Emilie Løvvold ble nummer tre. Helene Kolle ble nummer ni. Dermed bet de norske jentene godt fra seg i montemesterskapet.

- Dette er det største jeg har opplevd i mesterskapssammenheng. Jeg har en bronse fra kuske-EM for damer, men dette er større. Rett og slett en kjempeopplevelse, sier hun.

Robertsen håper detta kan gi montesporten i Norge en vitamininnsprøytning.

- Ja, jeg håper jo dette viser hva man kan få til og gi sporten et løft. Opplegget her har vært supert og vi har blitt tatt vare på på beste vis. Et topp opplegg, sier hun.

- Er slike mesterskap viktige?

- Ja, jeg synes det. Vi får komme ut og konkurrere og møte andre som driver med det samme som oss. Det er motiverende og bra, sier den nordiske mesteren.

Amanda Robertsen intervjues etter seieren. Foto: Privat

Siste nytt i Monte Vis flere

Märtha Louise tyvtrener

Märtha Louise tyvtrener

Det er ingen tvil om at Prinsesse Märtha Louise tar neste helgs travløp alvorlig. Fredag var hun over åtte timer i stallen hos Trond Anderssen. Der prøvde hun også monteridning.

Overlegen konkurrentene

Overlegen konkurrentene

Strikkeprisen og Martine O. Sørvik hadde ingen problemer med å knuse konkurrentene i monte nok en gang.

Fightet inn en million

Fightet inn en million

Få lever så opp til navnet som hedershesten Ramona's Fighter. Nå er den blitt milllionær.

Ingbest strålte igjen

V75:

Ingbest strålte igjen

Mange hoppebesøk, lange reiser og opphold "hjemmenfra" satte Ingbest ut av spill i sommer. Men etter få dager hjemme på Ulleberg Gård igjen strålte hingsten. Her er alt fra dagens V75.

Løvvold vant på plasseringer

Monte-NM:

Løvvold vant på plasseringer

Siv Emilie Løvvold er Norgesmester i monte etter en utrolig spennende konkurranse. Først når man begynte å telle andreplasser ble vinneren kåret.

- Trodde de tullet med meg

- Trodde de tullet med meg

Siv Emilie Løvvold trodde hun ble fleipet med, da hun fikk beskjed om at hun skulle ri sin montefavoritt Rapido i lørdagens Norgesmesterskap i monte.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...