Fremmet travsporten for folket

ARTIG: Tandemkjøring med traver var det flere som forsøkte, som denne mammaen. Foto: FROLENDINGEN

Søndag arrangerte Arendal & omegn travselskap «Hestesportens dag» sammen med Froland rideklubb.

trav365.no
Trav365.no

Publisert:

Formålet er å vise fram hestesporten til folk som vanligvis ikke er engasjert i sporten.

Hestesportens dag ble arrangert på Skarsbru trav- og hestesportsanlegg utenfor Froland sentrum. Her var det mange som hadde funnet turen i et vær som truet med mye regn. Heldigvis for arrangøren holdt regnet seg unna underveis.

Ponniløp, travløp, oppvisning av sprang og gymkana var noe av det man kunne se fra sidelinjen. Og de som ønsket det, kunne få seg en tur i tandemvogn med traver, eller en tur med ponniridning.

Spesiell lisens
Instruktør på ponnitrav, og en stor ildsjel for barns inntog i denne flotte hobbyen, er Laila Olsen fra Arendal. Hun hadde full kontroll på de små, firebeinte søndag. Og kunne fortelle om en stor nyhet fra ponnitravet.

- Vi har en ungjente som har fått begrenset lisens til å kjøre ponnitrav. Hun har en sykdom som gjør at hun har noen begrensninger, men er full av pågangsmot og innsatsvilje, forteller Olsen.

- Jenta får nå den første lisensen til en bevegelseshemmet kusk, og det kommer til å bli laget et spesielt diplom til henne når hun får lisensen. Også moren har begynt å bli mer interessert i hest etter at datteren kom i gang, kan Sørlandets ponni-nestor legge til.

Flott lotteri
Ingen arrangement uten at det er kiosk og lotteriet, og på Skarsbru var det intet unntak. Bortsett fra premiebordet da, for her var det mye bra.

- Det er kommet inn premier for over 30.000 kroner, og med tanke på at vi selger 1.000 lodd har alle sjanser til å få flotte premier når de vinner, sier travamatøren og hesteeier Greger Forberg.

Tidvis var det veldig mye folk som kom innom Skarsbru, og det er liten tvil om at ponniene er noe som fenger mange. Tandemkjøring med traver var det også flere som forsøkte seg på. Å vise fram og la folk prøve hest, er en fin måte å få enda flere med i hestesporten på!

Siste nytt i Innsendt stoff Vis flere

Fremmet travsporten for folket

Fremmet travsporten for folket

Søndag arrangerte Arendal & omegn travselskap «Hestesportens dag» sammen med Froland rideklubb.

Barn får trav på timeplanen

Barn får trav på timeplanen

Høsten 2018 gjennomfører Sørlandets Travpark og SFO ved Høvåg skole et prøveprosjekt med sikte på en permanent SFO-ordning ved travskolen.

Fra travere til ponnier

Fra travere til ponnier

Jeanett Marie Dagsvold blir ny travskoleansvarlig på Sørlandets travpark.

Kjemp om 170 millioner

Kjemp om 170 millioner

Den siste uken i august er det nå planlagt Internasjonal V75 fire dager på rad.

Send oss føllbilde!

Send oss føllbilde!

Vi ønsker å ha fokus på avl, kald og varm og inviterer leserne til å sende inn sine føllbilder til oss.

Fra stabilt ustabil til ustabilt stabil

Fra stabilt ustabil til ustabilt stabil

Jenny Thygesens Eigelands Rebecca gjorde torsdag kveld noe hun aldri tidligere i karrieren har maktet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...