- Vi bryr oss om hesten vår

Magnus Andresen, til høyre for Thai Highway, reagerer på hetsen av hesteeierne hos Bo Westergaard. Foto: Privat

Magnus Andresen, som har Thai Highway hos Bo Westergaard, reagerer sterkt på å bli mistenkt for å godta juks og ikke bry seg om hesten sin.

trav365.no
Trav365.no

Publisert:

Sist oppdatert: 07.11.2018 kl 19:56

I en lederartikkel i svenske travronden.se tirdag, hudflettet skribenten hesteeiere som velger å sette sin hest til danske Westergaard. Det ble påstått at eiere som gjorde det, godtok juks og ikke tenkte på sin hest's beste.

- Jeg er overrasket over dette og ikke minst påstandene. Denne mannen kjenner ikke oss. Vi bryr oss så absolutt om vår hest og vil den det beste. Vi er noen familier som har hest sammen. Vi tenker på hestens beste, samtidig som vi vil at de skal prestere så bra som mulig. For oss er Westergaards tilbud det som gir oss mest, sier Magnus Andresen til trav365.no.

Har pratet

Andresen legger ikke skjul på at dopingdommen mot Westergaard var et moment da de gikk gjennom valget om å sette hesten dit.

- Ja det var det. Og vi hadde også en samtale med ham om det. Så det ikke var tvil om hva vi mente. Vi tolerer ikke doping og har gjort det klart at vi ikke godtar noe som helst tull. Jeg tror jeg kan si at Westergaard uansett er klar over at det ikke er rom for en bommert til. Da er han ferdig og det vet han, sier hesteeieren.

Hans poeng er at treneren er dømt, har sonet og nå forsøker å starte opp igjen på nytt. Som han har lov til.

- Da blir en slik lederartikkel, som angriper oss hesteeiere også, utidig mener jeg, sier han.

Magnus Andresen passer på å besøke hestene sine sammen med familien så ofte han kan.

Nyter

Magnus Andresen forteller at eierfamiliene rundt Thai Highway nyter å ha hest i Danmark og hos Weestergaard.

- For oss var stell, store luftegårder og nok mat viktig da vi valgte sted til vår hest. Det får de hos Bo. Hestene har det godt der. Vi informeres fortløpende og dialogen er god. Dessuten kan vi komme når vi vil og det benytter vi oss av. Det blir familieturer til Danmark og besøk hos hesten. For den betyr mye for oss eiere. De som sier noe annet fordi vi har hesten der, kjenner oss ikke, slår Magnus Andresen fast.

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Vil bygge et mini Åby

Vil bygge et mini Åby

Får Bjørn Bagstevold det som han ønsker, kan Forus travbane se frem til nytt tribuneanlegg og nye staller. Drømmen er et mini-Åby.

Ungheststjernen skinner igjen

Ungheststjernen skinner igjen

Vakre Kuven Storm tok trav-Norge med storm sammen med sin eier John Borgen (73) i fjor og forfjor. Men så var det brått slutt.

Tidenes dyreste er klar

Tidenes dyreste er klar

Te Amo Corazon kostet 950.000 kroner på klasseløpsauksjonen i fjor. Nå kommer den i mønstringsløp.

Kapasitetshest tilbake i Norge

Kapasitetshest tilbake i Norge

Den står med 42 prosent i trippelprosent og hatt sin beste sesong så langt i karrieren i år. Nå er Royaldoodle tilbake i Norge.

Ingen sjanse for avgiftskutt

Ingen sjanse for avgiftskutt

Kristelig Folkeparti var nøkkelen for kutt i totalisatoravgiften. Onsdag kveld slår de spikeren i kista for hestesportens kutt-drøm.

- Bedre enn Elitkampen

- Bedre enn Elitkampen

På en dag hvor kun fem varmblods elitehester dukker opp til start på Solvalla, holder kveldens kaldblodsløp nesten bedre klasse enn under Elitloppshelgen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...