Travpenger til prinsesse-fond

Prinsesse Märtha Louise og Hest360 oppretter et eget fond, sponset av Rikstoto, med penger fra løpet hun kjører lørdag. Foto: Maren Øyo

Norsk Rikstoto gir overskuddet fra travløpet Prinsesse Märtha Louise deltar i lørdag til et eget Hest360-fond. Samtidig nekter de å kommentere hva Hest360 får betalt for travsportsengasjementet.

trav365.no
Trav365.no

Publisert:

Nyheten om et eget Hest360-fond med travsportsmidler lanserte prinsessens eget nettsted eksklusivt tirsdag.

Trav365.no har spurt Rikstotos markedssjef Morten B. W. Tønnessen om det ikke ville vært normalt at travsporten selv hadde hånden på rattet på en slik nyhet, og sørget for at den ble lansert samtidig alle steder får å gi travsporten mest mulig PR.

- Hest360 ønsket å slippe denne nyheten selv. Dette er avklart med Norsk Rikstoto, DNT og Equus Media i forkant, svarer han på spørsmålet.

- Hva er dette fondet?

- Hest360 oppretter et eget fond som skal dele ut stipender til utøvere innen ulike grener tilknyttet hestesport, svarer Tønnessen.

Stor verdi
Markedssjefen mener det ligger stor verdi i engasjementet med prinsessens nettsted.

- Er dette riktig bruk av travsportens midler i den situasjonen sporten er i med momssaken til Rikstoto, Tengsareid-saken, fallende omsetning osv?

- Vi verdsetter Hest360s initiativ rundt fokus på hesten og alle former for hestesport. Det ligger stor verdi i å se all hestesport i sammenheng, dele erfaringer og kompetanse på tvers av ulike hestesportgrener. Å få ut budskap om hesten, hestesport, Rikstotos formål gjennom et samarbeid med Hest360 anser vi som å ha en meget høy markedsverdi, svarer han.

- Hvor mye regner dere med at dette overskuddet fra spillet vil innbringe til fondent?

- Det vil avhenge av overskuddet fra spillet til dette løpet, svarer han.

Unnvikende
Tønnessen vil ikke svare på hva Hest360 og prinsessens travsports-stunt koster sporten.

- Hva koster alt rundt hest360 og løpet på Bjerke sporten?

- Samarbeidet med Hest360 er inngått med det formål at det skal øke oppmerksomheten og dernest interessen for hestesport generelt, og i denne omgang travsport spesielt. Både Rikstoto og DNT har deltatt i prosessen frem mot løpet, og ser frem til en aktivitet som skal bidra til å øke oppmerksomheten rundt travsport, sier han.

- Er det gitt rene økonomiske vederlag for samarbeidet?

- Med bakgrunn i ovenstående har Norsk Rikstoto inngått et tradisjonelt sponsorsamarbeid med Hest360. Innholdet i kontrakten er konfidensielt, svarer markedssjefen.

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Vil bygge et mini Åby

Vil bygge et mini Åby

Får Bjørn Bagstevold det som han ønsker, kan Forus travbane se frem til nytt tribuneanlegg og nye staller. Drømmen er et mini-Åby.

Ungheststjernen skinner igjen

Ungheststjernen skinner igjen

Vakre Kuven Storm tok trav-Norge med storm sammen med sin eier John Borgen (73) i fjor og forfjor. Men så var det brått slutt.

Tidenes dyreste er klar

Tidenes dyreste er klar

Te Amo Corazon kostet 950.000 kroner på klasseløpsauksjonen i fjor. Nå kommer den i mønstringsløp.

Kapasitetshest tilbake i Norge

Kapasitetshest tilbake i Norge

Den står med 42 prosent i trippelprosent og hatt sin beste sesong så langt i karrieren i år. Nå er Royaldoodle tilbake i Norge.

Ingen sjanse for avgiftskutt

Ingen sjanse for avgiftskutt

Kristelig Folkeparti var nøkkelen for kutt i totalisatoravgiften. Onsdag kveld slår de spikeren i kista for hestesportens kutt-drøm.

- Bedre enn Elitkampen

- Bedre enn Elitkampen

På en dag hvor kun fem varmblods elitehester dukker opp til start på Solvalla, holder kveldens kaldblodsløp nesten bedre klasse enn under Elitloppshelgen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...