Tjomsland har hoppefavorittene

Brenne Blesa er historisk etter en start. Hun har vunnet kvalifisering til et klassisk løp som sitt debuttløp. Her fra trening i forkant. Foto: Privat

Jan-Olov Persson og Järvsö Saga tok den første kvalifiseringen til svensk hoppekriterie. Øystein Tjomsland de to neste med Voje Maren og Brenne Blesa.

trav365.no
Trav365.no

Publisert:

Sist oppdatert: 29.07.2018 kl 17:43

Jan Roar Mjølnerød tok teten med Nygaards Nena og ledet til det var 100 meter igjen i den første kvalifiseringen. Da tok det imot for ekvipasjen, som måtte se Perssons Järvsö Saga sige ifra til seier på 1.32,3. Andre gikk til Vindpärla, mens Alonso Jenta og Sundbo Nova fikk de to siste kvalifiseringsplassene i dette løpet.

Jan- Olov Persson tok første stikk i kvalifiseringen til svensk hoppe-kriterium. Foto: Erik Stenhaug, Equus Media

Også i den andre kvalifiseringen stakk Mjølnerød til tet. Men han fikk over seg Øystein Tjomsland og Voje Maren etter 500 meter. Siden kjørte Tjomsland et løp for seg selv i front. Jeksa holdt meget bra følge til andre, mens Kalltekla og B.W.Anna ble tre og fire. Vinnertiden på hesten til Team Øverdal i Drangedal ble 1.30,7.

Så overlegen var Voje Maren.

HER KAN DU LESE OM HVORFOR TJOMSLAND HAR VOJE MAREN I TRENING

Brenne Blesa hadde aldri gått løp før den tredje kvalifiseringen til svensk hoppe-kriterium. Der ble den tatt forsiktig fra start fra sitt niendespor og avsluttet feltet. Der fremme tok B.W.Laika teten med Hellin Victoria utvendig og Røyns Kristine i rygg. De der fremme kjørete side om side, men forsto nok lite da Tjomsland plutselig sveipte rundt dem på siste langsiden. Brenne Blesa fikk flere lengder, men mistet konsentrasjonen og slo på en tullegalopp ut på oppløpet. Hoppa fant raskt bena og speedet inn til sikker seier likevel. Klack Alva ble andre, mens Hellin Victoria var god tredjehest og Slotts Pila fjerde. Vinnertiden ble 1.32,9.

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Serverte bombe - favoritten reddet spillerne

Serverte bombe - favoritten reddet spillerne

Med 111-oddseren June Touch tok Asbjørn Wright sin første seier siden vinteren 2014 på Klosterskogen mandag. Seieren måtte han dele med favoritten Orlando G.M.

Imponerte med den sjette strake

Imponerte med den sjette strake

Katie Mae måtte innom galoppen i første sving, men var likevel sikker vinner i første løp på Klosterskogen mandag.et var hoppas sjette strake.

Fant avvik ved 353 hestehold

Fant avvik ved 353 hestehold

Flere hester er avlivet, som følge av at Mattilsynet avdekket 353 hestehold, som brøt dyrevelferdsloven frem til 31. august i år. To av sakene har endt med politianmeldelse.

Teten er gull verdt

Teten er gull verdt

Lørdagens lunch viste nok en gang hvor viktig teten er i Drammen.

Hamre satser i Sverige

Hamre satser i Sverige

Frode Hamre sender Tina Storetvedt til Sverige og åpner filial hos Lutfi Kolgjini.

Sportslige perler på Leangen

Sportslige perler på Leangen

Flere av årgangstoppene tar turen til Leangen for å kjempe om lauvbær og heder i to av banens flotteste unghestløp til helgen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...