Snakkhesten jogget 1.10

På seremoniplass hvor hestens nye medeier Michelle Crawford (nærmest) dukket opp. Foto: Svenn Songe

Atlanta er et av de største amerikanske talentene på mange år. Torsdag kveld amerikansk tid, gjorde hun den siste starten før Hambletonian eller Hambletonian Oakes.

trav365.no
Trav365.no

Publisert:

Nå lurer alle på om hoppa skal bli den første til å slå gutta i Hambletonian siden 1996 da Continentelvictory vant.

Amerikanerne er usedvanlig rause i omtalen av Chapter Seven-hoppen. God er hun i hvertfall. Plunge Blue Chip satte verdensrekord på fredags kvelden på Meadowlands. Dette er en hest Atlanta har lekt med i sine to siste starter, så spørsmålet man stiller seg nå er: Velger hun å starte mot gutta i Hambletonian, eller går hun ut mot jentene i Hambletonian Oaks.

På vei til seremoniplass. Kusk er forøvrig Scott Zeron, sønn av hoppas trener. Foto: Svenn SongeDe fleste ekspertene "over here", synes å enes om at hun vil være favoritt hva hun enn velger.

Siste forberedelsene hadde trener Rick Zeron lagt til Vernon Downs, en bane beliggende noen timers kjøring nord for New York, i en avdeling av New York Sire Stakes natt til fredag norsk tid.

Løpet ble som en joggetur å regne og Atlanta vant sprettlett på 10.7. For strevet fikk hoppen i underkant av 250.000 norske kroner. Sent førstkommende tirsdag kveld norsk tid, vet vi om trener Zeron velger Hambo eller Oaks.

På seremoniplass natt til fredag dukket Michelle Crawford for øvrig opp ved Atlantas hode. Hun driver Crawford Farms og kjøpte nylig en minioritetsandel i Atlanta. Prisen ryktes å være skyhøy, om enn ikke i nærheten av fantasiprisene norske medier opererer med.

Trener Rick Zeron smiler godt etter seieren Foto: Svenn Songe

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Publiserte dop-video

Publiserte dop-video

I en egen video viser den italienske dyrlegen hvordan man kan dope sin hest ved bruk av gassen ozon.

14-åringen la på til to strake

14-åringen la på til to strake

I karrierens høst står Kjekk Pila i full blomst. Nå la 14-åringen på til sin andre strake.

Snuser på Frankrike

Snuser på Frankrike

Landets for dagen beste monterytter, Christina A. Hande, snuser på mulighetene i Frankrike.

- Jeg tror den vinner

- Jeg tror den vinner

I Will Power har Ove Wassberg en spennende treåring. Han tror den vinner på Forus i kveld.

Rikstoto anker momsdommen

Rikstoto anker momsdommen

Styret i Norsk Rikstoto har vedtatt å anke dommen i momssaken rundt Rikstoto direkte.

Spennende hester igang etter skade

Spennende hester igang etter skade

To spennende hester gikk mandag sitt første hurtigjobb etter skadepause.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...