Roste oppasseren etter V75-triumf

FORNØYD: Tom Erik Solberg viste glede over å vinne med Garli Moe Garlin.

Tom Erik Solberg suste rett til tet med Garli Moe Garlin. Dermed ble det en parademarsj for Gjerstad-traveren, eid, trent og oppdrettet av Tor-Martin Moe. Han roste oppasseren.

trav365.no
Trav365.no

Publisert:

Sist oppdatert: 22.07.2018 kl 08:06

Når favoritten Valle Mattis ikke traff starten perfekt, var ikke Solberg i tvil. Han styrte rett til tet, og hadde sammen med eier Tor-Martin Moe bestemt seg for å holde teten.

Til tross for hardt trykk underveis, var femåringen som Moe eier sammen med John Olav Hammer, full kontroll. Over mål viste Tom Erik Solberg at dette var en seier som smakte.

FORNØYD: Tom Erik Solberg viste glede over å vinne med Garli Moe Garlin.

- Jeg sa før løpet på Momarken sist at jeg hadde den beste hesten, men da gikk han uplassert. Garli Moe Garlin har litt problemer med beintøyet. Når han fungerer er han veldig god. I dag ble det jo seier og 1.22-tid som vinner, sier Tor-Martin Moe, som er trener og oppdretter. Han eier hesten sammen med John Olav Hammer.

- Det er alltid moro å komme tilbake til travparken og vinne løp. Samtidig må jeg si at egentlig skulle ikke jeg være her, for oppasser Vilde Kals er opptatt med en av de andre hestene. Hun gjør mye av jobben sammen med meg hjemme på gården. Det er fantastisk dyktig og pålitelig jente, som aldri skofter sitt arbeid, legger han til.

Tom Erik Solberg, som alltid har en kommentar, var også i storform etter seieren.

- For mange år siden forsøkte jeg å spleise min mor med Tor-Martin, så jeg kunne få kjøre Moe Odin. Nå gikk ikke dette, men jeg har allikevel fått kjøre flere hester for ham de siste årene. Å vinne i dag var moro, sier kusk Tom Erik Solberg.

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Okse drepte avlshopper - får fem mill i erstatning

Okse drepte avlshopper - får fem mill i erstatning

En storfebonde er dømt til å betale travlegenden Jean-Étienne Dubois over 500.000 euro i erstatning etter at en okse rømte og drepte to av Dubois sine avlshopper.

Legger om driften etter tung tid

Legger om driften etter tung tid

En åpenhjertlig Sigbjørn Kolnes sier han gikk rett i bakken da han mistet en av sine storhesteiere. Nå legger han om driften og lover å komme fryktelig tilbake.

Åpnet salmonellastengt klinikk

Åpnet salmonellastengt klinikk

Etter å ha vært båndlagt siden 5. juni ble i dag Hesteklinikken ved Veterinærhøyskolen erklært fri for salmonella og åpnet igjen.

Har snudd Forus på hodet

Har snudd Forus på hodet

Bjørn Bagstevold er Forus travbanes nye daglige leder. Han overtok et konkursbo og vepsebol, men er uøm for stikk og har snudd minus til pluss.

Selger

Bildet:

Selger "Onkel-Glenn"

Med dette kosebildet markedsfører Drammen sin nye travskole.

Uregjerlig og krevende seiersmaskin

Uregjerlig og krevende seiersmaskin

Som åring var Katie Mae unormalt krevende, og hadde sterke meninger om det meste. Nå er den en seiersmaskin.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...