Reagerte på leder-fyll

Knut Weum og Trond Olav Salte etter årets generalforsamling i DNT, før den utagerende festen. Foto: Equus Media

I kjølvannet av årets generalforsamling i Det Norske Travselskap skal festen ha blitt så fuktig at nestlederen måtte legge lederen.

trav365.no
Trav365.no

Publisert:

Dermed kommer en ny alvorlig alkoholsak frem i dagslys og ryster travsporten på ny. Fra før er en tilsvarende beruselse fra Biris travhelg omtalt. Denne skal behandles på et ekstraordinært styremøte i dag.

Fra flere uavhengige kilder får trav365.no bekreftet hendelsen som skal ha endt med at nestleder Trond Olav Salte ba leder Knut Weum gå til sengs.

Det skal også ha vært en episode på etterfesten som fikk en av deltakerne til å irettesette lederen høylytt. Overfor trav365.no bekrefter travlagsformannen fra Vestlandet opptrinnet og hendelsen.

- Jeg reagerte på det jeg så og hans oppførsel og sa klart ifra. Landet sto midt oppi Giske-saken også hadde vi en sterkt beruset leder som ikke kunne føre seg. Da sa jeg ifra. Det er jeg ikke redd for. Da ble han lagt etter at nestlederen tok affære, sier han.

Ikke avgang
Mannen ønsker ikke å ta belastningen med å stå offentlig frem, men sier han reagerte der og da.

Han mener imidlertid i etterkant at det som skjedde ikke er så alvorlig at det alene skal føre til lederens avgang.

- Jeg mener det ikke er av en slik karakter, isolert sett, men det er ikke bra når det blir så mye rus i bildet, sier han.

Trav365.no har bedt om Weums kommentar til opptrinnet uten å ha fått det.

Ikke kommentert
Trav365.no har forelagt opplysningene og påstandene så vel for Knut Weum som Trond Olav Salte.

De har siden mandag kveld avventet med å kommentere saken, tross gjenntatte forsøk.

Salte sier til trav365.no tirsdag formiddag at han ikke ønsker å gi noen kommentarer før etter dagens ekstraordinære styremøte, der styrelederens omgang med alkohol og organisasjonens regler rundt dette skal gjennomgås.

- Vi kommer tilbake med informasjon etter møtet, sier en ordknapp Salte.

Weum sier i en sms like før klokken 11 at han først vil svare på trav365.no sine spørsmål om hendelsen når han i løpet av tirsdagen er ferdig med noen møter.

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Skade for seiersmaskinen

Skade for seiersmaskinen

Tredje siste vant han på 1.13,5 over 2100 meter på Färjestad. De to løpene etter var uten trykk. Nå er vallaken ute med seneskade.

Suksess med populær ungdomstur

Suksess med populær ungdomstur

Ungdomsgruppa ved Forus travbane er en bereist gjeng. Nå har de vært på gjenvisitt hos ungdommer på Romme i Sverige.

Global Adventure var rå

Global Adventure var rå

Toårige Global Adventure var rå i Svampen og tok hjem seieren på 500.000 kroner.

Jubel fra Solberg

Oaks:

Jubel fra Solberg

Hillary B.R. var utruet. Eldoda overrasket. Oaks-løpene fikk en storfavoritt og en strålende outsider som vinnere.

Milliongevinst etter 11 år

Milliongevinst etter 11 år

Siden 2007 har andelslaget til Lars Rønningen levert sine V76 og V75 bonger. Nå satt endelig milliongevinsten, takket være Finnskog Oda.

Vil vurdere monte-endringer

Vil vurdere monte-endringer

Nesten alle landets montejenter har skrevet under på et brev til travselskapet, der de ber om endringer i kravene for å få ri. Nå kan de bli hørt.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...