Porsche, ingen Chevy

Catherine's Chevy vant helenkelt på Biri søndag. Foto: hesteguiden.com

Catherine's Chevy overbeviste i sin kvalifisering til Prinsesse Märtha Louises Pokalløp. Royal Muscle var like imponerende i sitt løp. Det går mot tidenes basketak i finalen.

trav365.no
Trav365.no

Publisert:

Sist oppdatert: 16.07.2018 kl 10:59

Uinspirert, lettere vimsete og i rykk og napp, ledet Henry Rorgemoens stjerne Catherine's Chevy sitt løp. De første 1.000 meterne gikk etter moderate 1.14,6.

Men da kusk Eirik Høytomt ba om litt ekstra i siste sving, koblet Catherine's Chevy inn turboen og forlot alt og alle med 20-30 meter bare på oppløpet.

- Dette var bra. Han fikk et fint løp. Og det var bra, for han fikk et knallhardt løp sist. Det så nesten ut som om han var litt irritert fordi det gikk litt sent underveis, sa eier Henry Rorgemoen etter kvalifiseringen.

Vinnertiden ble moderate 1.14,6 til Catherine's Chevy å være.

I pokalløpets andre kvalifisering gikk ikke uventet til vakre Royal Muscle. Muscle Mass-sønnen var svært god. Men hans tilhengere hadde nok litt puls underveis, for Hamre måtte flere ganger være etter sin hest.

Fra start sto raske Stoletheshow nærmest stille da Royal Muscle føk til tet. Siden styrte Hamre som de ville.

- Han er veldig flegmatisk og jeg måtte hele tiden snakke til ham for at han skulle holde fokus. Men han skal gå frem med dette løpet. Han skal være bedre enn dette i finalen. Der møter han gode hester, så vi skal kjempe for det, sa Frode Hamre etter løpet.

Vinnertiden ble 1.15,1 over 2100 meter.

Royal Muscle fortsetter å imponere sammen med trener og kusk Frode Hamre. Foto: hesteguiden.com

Slik ble sporene
1 Royal Muscle
2 Catherine's Chevy
3 Stoletheshow
4 Noble Superb
5 Thai Explosive
6 Max Brady
7 Ero'kamano
8 Lucky Kentucky
9 L.J.'s Musclemadness
10 Noble Tile
11 Vico Regio H.
12 Easy On The Eye

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Serverte bombe - favoritten reddet spillerne

Serverte bombe - favoritten reddet spillerne

Med 111-oddseren June Touch tok Asbjørn Wright sin første seier siden vinteren 2014 på Klosterskogen mandag. Seieren måtte han dele med favoritten Orlando G.M.

Imponerte med den sjette strake

Imponerte med den sjette strake

Katie Mae måtte innom galoppen i første sving, men var likevel sikker vinner i første løp på Klosterskogen mandag. Det var hoppas sjette strake.

Fant avvik ved 353 hestehold

Fant avvik ved 353 hestehold

Flere hester er avlivet, som følge av at Mattilsynet avdekket 353 hestehold, som brøt dyrevelferdsloven frem til 31. august i år. To av sakene har endt med politianmeldelse.

Teten er gull verdt

Teten er gull verdt

Lørdagens lunch viste nok en gang hvor viktig teten er i Drammen.

Hamre satser i Sverige

Hamre satser i Sverige

Frode Hamre sender Tina Storetvedt til Sverige og åpner filial hos Lutfi Kolgjini.

Sportslige perler på Leangen

Sportslige perler på Leangen

Flere av årgangstoppene tar turen til Leangen for å kjempe om lauvbær og heder i to av banens flotteste unghestløp til helgen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...