- Jeg har fått alvorlige trusler

Bo Westergaard snakket ut på Rikstoto direkte onsdag.

En selvkritisk og åpen Bo Westergaard fortalte i dag for første gang om de to årene som utestengt.

trav365.no
Trav365.no

Publisert:

Sist oppdatert: 12.09.2018 kl 18:53

På Rikstotos livesending onsdag ettermiddag fortalte han om trusler familien har mottatt, veien videre og at han angret på at han lot dopingsaken dra ut i langdrag.

LES OGSÅ:
SELGER IKKE TIL BO WESTERGAARDs KUNDER

Gleder seg til å komme igjen

- Folk har ringt på natten og sendt meldinger. Det er kommet grove trusler til meg og familien. Det har vært tøft, men nå er jeg tilbake. Jeg vet at det er dem som ikke ønsker det. Men jeg har sonet min straff og vil nå gjøre det jeg elsker, trene hester, sa han i intervjuet.

Fått tenkt
Westergaard sa også at han har fått rikelig med tid til å tenke på dopingsaken og egne handlinger de siste to årene.

- Jeg må leve med min fortid, så jeg må bare se fremover og gjøre det så godt jeg kan. Jeg må starte på bunnen og arbeide meg opp. Bygge opp virksomheten igjen. Jeg tåler noen trykker, sier han.

På spørsmål om hvordan tiden har vært, sliter han med å finne ordene.

- Det har vært tøft. Ingen tvil om det. For meg og min familie. Det hele har satt livet i perspektiv og jeg har fått tenkt mye. Jeg må akseptere min dom. Det er ikke mer å si om det. Nå er straffen sonet, sier han.

Så mørkt på det
Westergaard medgir han så mørkt på det, da det stormet som verst.

- Da så jeg mørkt på det. I ettertid angrer jeg på at jeg dro ut saken. Jeg skulle tatt tyren ved hornene med en gang og blitt ferdig med det, sier han.

I morgen får han lisensen igjen. Håpet er å ha 20-25 hester på sikt.

- Jeg har ikke noe negativt å si om noen. Jeg skal nå bygge meg opp igjen. Jeg kommer til å satse på norske unghester og dere vil nok se meg i Norge også, sa han.

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Vil bygge et mini Åby

Vil bygge et mini Åby

Får Bjørn Bagstevold det som han ønsker, kan Forus travbane se frem til nytt tribuneanlegg og nye staller. Drømmen er et mini-Åby.

Ungheststjernen skinner igjen

Ungheststjernen skinner igjen

Vakre Kuven Storm tok trav-Norge med storm sammen med sin eier John Borgen (73) i fjor og forfjor. Men så var det brått slutt.

Tidenes dyreste er klar

Tidenes dyreste er klar

Te Amo Corazon kostet 950.000 kroner på klasseløpsauksjonen i fjor. Nå kommer den i mønstringsløp.

Kapasitetshest tilbake i Norge

Kapasitetshest tilbake i Norge

Den står med 42 prosent i trippelprosent og hatt sin beste sesong så langt i karrieren i år. Nå er Royaldoodle tilbake i Norge.

Ingen sjanse for avgiftskutt

Ingen sjanse for avgiftskutt

Kristelig Folkeparti var nøkkelen for kutt i totalisatoravgiften. Onsdag kveld slår de spikeren i kista for hestesportens kutt-drøm.

- Bedre enn Elitkampen

- Bedre enn Elitkampen

På en dag hvor kun fem varmblods elitehester dukker opp til start på Solvalla, holder kveldens kaldblodsløp nesten bedre klasse enn under Elitloppshelgen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...