Bo Westergaard:

- Jeg gleder meg til å komme tilbake

I morgen er Bo Westergaard tilbake som trener. Foto: hesteguiden.com

Bo Westergaard får i morgen tilbake sin trenerlisens. Han gleder seg til å starte på nytt, og er klar for å jobbe seg tilbake.

trav365.no
Trav365.no

Publisert:

Med ny dansk trenerlisens, og et forestående samarbeid med Flemming Jensen, er det en spent og ydmyk trener som uttaler seg til Dansk Hesteveddeløps hjemmeside.

- Det er vanskelig å få sagt hvor mye jeg gleder meg til å komme i gang. Jeg har savnet det hele. Jeg har savnet adrenalinkickene, utfordringene med å toppe hestene til de store oppgjørene og arbeidet med de små detaljene for å få de beste resultatene, sier han til danskhv.dk.

Klar for ny start
Westergaard sier de siste to års utelukkelse har satt tingene litt i perspektiv for ham. Nå er han klar for å starte opp på ny.

- Sammen med familien har jeg vært gjennom mye og når man mister sitt levebrød, så setter det tingene i perspektiv. Det har vært skrevet og sagt mye om min person, men nå starter jeg med blanke ark. Nå handler det om å gjøre ting etter boken og arbeide seg opp igjen, mener han.

Han sier han er klar for å vise hva han står for.

- Det er nå viktig for meg å bevise hva jeg står for. Jeg må vise min verdi på den riktige måten, sier han til danskhv.dk.

20-25 hester
Går det som Westergaard håper vil han ha 20-25 hester i trening ved oppstart. Han forteller videre om samarbeidet med Flemming Jensen. De skal drive hver sin butikk, men han ser for seg en eller annen form for samarbeid.

- Fire øyne ser bedre enn to. Så jeg ser for meg at det blir en del sparring mellom oss. Jeg har jo tidligere satset på unghester, mens Flemming er fantastisk på eldre hester. På den måten kan vi begge utvikle oss, sier han.

Lite løpskjøring
Dagen før oppstarten ser Westergaard for seg at det ikke blir mye løpskjøring. Han påpeker at utviklingen innen travet har vært enorm mens han har sonet sin straff.

- Jeg vil konsentrere meg om å trene hester. Kanskje kjører jeg noen prøveløp og hestene i deres første starter, men i utgangspunktet ønsker jeg å benytte meg av de beste kuskene som er i de respektive landene, forteller han.

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Publiserte dop-video

Publiserte dop-video

I en egen video viser den italienske dyrlegen hvordan man kan dope sin hest ved bruk av gassen ozon.

14-åringen la på til to strake

14-åringen la på til to strake

I karrierens høst står Kjekk Pila i full blomst. Nå la 14-åringen på til sin andre strake.

Snuser på Frankrike

Snuser på Frankrike

Landets for dagen beste monterytter, Christina A. Hande, snuser på mulighetene i Frankrike.

- Jeg tror den vinner

- Jeg tror den vinner

I Will Power har Ove Wassberg en spennende treåring. Han tror den vinner på Forus i kveld.

Rikstoto anker momsdommen

Rikstoto anker momsdommen

Styret i Norsk Rikstoto har vedtatt å anke dommen i momssaken rundt Rikstoto direkte.

Spennende hester igang etter skade

Spennende hester igang etter skade

To spennende hester gikk mandag sitt første hurtigjobb etter skadepause.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...