Kriteriet:

I orden i siste sekund

Raymond Hope og Tangen Frida. Foto: Privat

Etter manglende resultater måtte Raymond Hope og Anders Berntsen ta et tungt valg. De flyttet sine to hopper fra treneren de samarbeidet med. Nå er den ene kriterie-favoritt.

trav365.no
Trav365.no

Publisert:

Sist oppdatert: 28.08.2018 kl 22:00

Hoppene Tangen Frida og Tangen Siri fikk ikke ut sitt potensiale, og de to hardtsatsende kameratene bestemte seg for å flytte hoppene til Marius Høitomt. Etter en litt famlende innledning, var det full klaff tirsdag kveld.

- Begge er trent knallhardt i sommer og nå når det ble sluppet opp litt, kom resultatet. Tangen Frida var veldig god i dag. Etter en periode uten spenst, var hun tilbake der hun skulle nå. Det var deilig, sier Raymond Hope til trav365.no.

Han sier han tror hoppa er blitt årgangens dyreste.

- Hun kostet 175.000 kroner seks måneder gammel. Det var mange om beinet, men vi fikk henne. Nå håper vi på et fint løp i finalen. Jeg tror feltet kommer til å sprekke opp til slutt, og da kan hun forhåpentligvis gjøre seg gjeldende, tror han.

Nå skal kvalifiseringsseieren nytes.

- Den var magisk. Men det er neste gang pengene deles ut, smiler han.

Den første kvalifiseringen gikk til Ask Viktoria etter at storfavoritten Voje Maren galopperte seg bort. I den andre kvalifiseringen vant Øystein Tjomsland oppskriftsmessig med favoritten Brenne Blesa.

Finalefeltet:
1 Tangen Frida
2 Ask Viktoria
3 BW Laika
4 Hellin Victoria
5 Alonso Jenta
6 Glade Tider
7 Erga Fenja
8 Vår Oda
9 Brenne Blesa
10 Jeksa
11 Rappodina
12 Eldoda

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Myhreng Jerker knuste alle

Tekno Odin kan ha slått opp skaden:

Myhreng Jerker knuste alle

Jeg er stolt nå, sa Olav Mikkelborg etter at hans Myhreng Jerker knuste resten av eliten på Færjestad. Tekno Odin kan ha slått opp skaden sin.

Dette er grafen som skremmer

Avl:

Dette er grafen som skremmer

Avlsplanen for kaldblods skal revideres. I dag ble innholdet sluppet under høstkonferansen på Sørlandet.

- Har frosset lønningene på Sørlandet

- Har frosset lønningene på Sørlandet

Den økonomiske situasjonen ved Sørlandets er slik at det ikke blir lønnsøkning på de ansatte i 2018.

De kalde fakta

De kalde fakta

Dette er listen over starthester i Norge registrert etter bane. Det er ingen lystig lesning. Antallet starthester stuper.

Klart for travreklame i høyfjellet

Klart for travreklame i høyfjellet

Søndag inviterer Hallingdal Tråvlag til Hestens dag og en innføring i travsporten på Geilo.

- Breddepremiering viktigere enn førstepremien

- Breddepremiering viktigere enn førstepremien

Sportssjef June Reyes i Totonor mener breddepremiering er viktig for å få hester til start. I Harstad satser de på transporttilskudd for å lokke starthester over lange avstander.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...