Gratis stallplass og auksjonsbidrag

Nestleder Torfinn Søgård (fra v), kasserer Anita Nielsen og styremedlemmene Lene Julseth og Trond Ålenborg i Grimstad og Omegns Travselskap vedtok omfattende tiltak i håp om økt unghestsatsning i klubben.

Styret i Grimstad og Omegns travselskap vedtok tirsdag kveld en rekke tiltak for å styrke satsningen på unghester og rekruttering til klubben.

trav365.no
Trav365.no

Publisert:

Styret vedtok gratis oppstalling på Frivoll travbane, med boks og flis samt gjødselhåndtering til alle åringer og toåringer, som eies eller kjøpes inn av klubbens medlemmer, frem til 1. mai neste år.

Videre gir klubben 5.000 kroner i tilskudd til de seks første amatørkjøpte åringene på årets Klasseløpsauksjon, mot at de oppstalles på Frivoll travbane. Da selvsagt på gratisavtalen frem til mai neste år.

- Hva skal vi gjøre? Det ser ut som en spøkelsesby her. Styret har forsøkt det meste for å få ny leietaker i stallen og aktivitet på banen, uten hell. Derfor går vi til dette skritt. Så får vi se om det lykkes. Målsetningen er at det skal bli fylt opp med unghester på banen. For å skape miljø og aktivitet, sier styret i en pressemelding.

Flere vilkår
Vilkårene er klare. Er du medlem av Grimstad og Omegns travselskap og har en åring eller toåring, slipper du leiekostnadene på stallplass på banen. Klubben vil videre sørge for at oppstallørene som ønsker det, får tilgang på høy. Er du medlem i klubben, amatør og kjøper deg en åring på auksjonen på Bjerke, og setter denne til Frivoll, yter klubben et tilskudd på kjøpet på 5.000 kroner til de seks første.

- Dette gjelder kjøp i eget navn på auksjonen. Vi vil ikke gi tilskudd til kjøp via mellommann og slikt. Det må være hest kjøpt i klubbmedlemmets navn og settes på Frivoll, om ikke gis det ikke tilskudd. Det vil også bli laget en kontrakt på at tilskudd og gratis stallplass må betales tilbake, dersom man flytter sin hest innen mai 2019. Alt dette gjør vi for å skape et miljø og en satsning på unghester på banen. Da må vi også sikre oss at dem som vi nå bruker masse midler på, blir der, sier styret.

Sikret høy
Det vil samtidig bli plasser for andre hester og ponnier på banen, om noen skulle ønske det.

- Vi har sikret oss høy i bakhånd, slik at vi kan tilby plass med det også. Akkurat dette vil bli attraktivt i år. Hele målsetningen er å få så mye hest og aktivitet på Frivoll som mulig. Og at anlegget er ypperlig for unghester vitner alle de gode hestene som er temt, kjørt inn og grunntrent her om, mener styret.

Vedtaket var enstemmig.

De som ønsker mer informasjon om stallplassene og auksjonstilskuddene, kan kontakte leder Stein Larsen på 90193048.

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Serverte bombe - favoritten reddet spillerne

Serverte bombe - favoritten reddet spillerne

Med 111-oddseren June Touch tok Asbjørn Wright sin første seier siden vinteren 2014 på Klosterskogen mandag. Seieren måtte han dele med favoritten Orlando G.M.

Imponerte med den sjette strake

Imponerte med den sjette strake

Katie Mae måtte innom galoppen i første sving, men var likevel sikker vinner i første løp på Klosterskogen mandag. Det var hoppas sjette strake.

Fant avvik ved 353 hestehold

Fant avvik ved 353 hestehold

Flere hester er avlivet, som følge av at Mattilsynet avdekket 353 hestehold, som brøt dyrevelferdsloven frem til 31. august i år. To av sakene har endt med politianmeldelse.

Teten er gull verdt

Teten er gull verdt

Lørdagens lunch viste nok en gang hvor viktig teten er i Drammen.

Hamre satser i Sverige

Hamre satser i Sverige

Frode Hamre sender Tina Storetvedt til Sverige og åpner filial hos Lutfi Kolgjini.

Sportslige perler på Leangen

Sportslige perler på Leangen

Flere av årgangstoppene tar turen til Leangen for å kjempe om lauvbær og heder i to av banens flotteste unghestløp til helgen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...