Dronningen trer av

Etter seier i DM For hopper. Foto: Privat

Dobbelt-millionæren Patricia Hastrup legger løpsskoene på hylla for godt. Det har eier Odd Arne Torp, trener Jens Kristian Brenne og oppasser Andrea Aarekol sammen blitt enige om.

trav365.no
Trav365.no

Publisert:

Sist oppdatert: 11.09.2018 kl 09:34

Great Challenger-datteren har gjennom karrerien startet utrolige 150 løp, hvor hele 75 av disse har endt på trippelen, derav 35 seire. Det er imponerende sterke tall.

Hun har vært en av de beste her hjemme de siste sesongene i Norge. I tillegg har hun hevdet seg ved flere anledninger i utlandet.

Flere storløpsseire har det blitt, blant annet i Sigbjørn Rishaugs minneløp 2018, T.H. Marthinsens Æresløp i 2016 og 2017, Dansk Mesterskap for hopper 2017 i Odense og Summer Meeting Mares 2017 på Charlottenlund for å nevne noen.

Det har blitt noen kg gulerøtter innkjøpt, men en dronning får det hun fortjener. Foto: Andrea Aarekol

Ikke drektig
Tidligere i år ble det annonsert fra trener Jens Kristian Brenne at Patricia Hastrup var bedekt med Muscle Hill, og hvis hun ikke ble drektig ville hun fortsette og konkurrere. Planene er nå endret og det settes sluttstrek, selv om hun ikke er drektig i år.

- Det sitter langt inne for hele teamet med en slik avgjørelse. Helsen har vært bra, og hun har fått konkurrert mange løp, men en gang må en sette sluttstrek. Det kan nok tenkes at det er godt for Patrica og få roet seg en stund før det gjøres et nytt forsøk og få hun drektig til våren. I morgen går turen til Nordre Ydersbond, hvor hun skal leve livet som avlshoppe. Det har hun fortjent, sier Andrea Aarekol.

En drøm
Hva har hun betydd for deg som oppasser, og hva husker du best fra tiden sammen?

- Det var liksom hun og Blissi fra starten av. (Brenne Blissi, admin) Å få være med på turer rundt i Norge, Sverige og Danmark med en hoppe som hele veien var i toppen er jo noe alle drømmer om. Turene i hestebilen med Brenne, Torp'en og Patricia var noe jeg alltid gledet meg til. Vi hadde mye morro. Alltid gøy å reise på trav med en hest som gjør sitt beste hver gang. Det beste med Patricia var hverdagen, og rideturene. Hun kunne stå i svingen etter mål i en halvtime, for bare å se de andre hestene i banen trene, erindrer hun.

Betydd mye
Trener Jens Kristian Brenne sier hoppen har betydd mye for ham.

- Hun har jo betydd utrolig mye for min karriere. Hun har vunnet løp på stor løpsdagen i Norge, Sverige og Danmark. Det har virkelig vært et eventyr. Hun skal reise til Nordre Ydersbond i dag og stå der. Vi prøvde og bedekke henne med Muscle Hill i sommer men hun tok seg dessverre ikke. Hvem hun skal bedekkes med til våren er ikke bestemt enda, sier han til trav365.no tirsdag.

Av Helena Meland
post@trav365.no

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Auksjonsdyringen Thai Targaryan til Aagre

Auksjonsdyringen Thai Targaryan til Aagre

Per Otto Aagre har spesialisert seg på innkjøring og grunntrening av unghester. Nå får han en spennende krabat på stallen.

Ingbest flytter til Sverige

Ingbest flytter til Sverige

Nok en avlshingst er på flyttefot, nå Ingbest, som blir svenske.

Alvorlig skade for Beat'em All

Alvorlig skade for Beat'em All

Seiersmaskinen Beat'em All er ute med en alvorlig seneskade. Karrieren kan være over.

Drammen satser på travskole

Drammen satser på travskole

Selv om Drammen travbane går mot nedleggelse, hindrer det ikke banen i å tenke rekruttering og fremtid. Nå åpner travskolen.

Sikret seg faglig påfyll

Sikret seg faglig påfyll

Snaut 50 personer dukket opp og fikk med seg et lærerikt foredrag om trening, skoning og tips rundt forkrisen på Sørlandet onsdag kveld.

Avlshoppe selges

Annonse:

Avlshoppe selges

Avlshoppen Karma Ås selges.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...