Avlet for å vinne:

Har kjøpt ultraspennende åring

First Eleven L er mamma til den spennende åringen som Arne Sandbæk Jr. når har kjøpt til landet.

En av årgangens mest spennende unghester har havnet i hendene på Arne Sandbæk Jr. Krabaten heter Global Bred To Win.

trav365.no
Trav365.no

Publisert:

Geir Vegard Gundersens storhesteier, og mannen bak blant annet Support Justice og Hillary BR kjøpte i sommer inn ultraspennende Global Bred To Win.

Denne krabaten har en stamme som forplikter, med Bold Eagle som far og kriterievinner First Eleven L. som mor. Hun tjente selv over en million kroner. Etter det trav365.no erfarer skal åringen ha kostet et sted mellom 500.000 og 1.000.000 kroner.

- Dette var et meget pent avkom etter Bold Eagle, for det er langt mellom dem. Moren var selv en topphest, men hun har hatt uflaks i avlen med døde og skadde avkom. Derfor ble dette passet godt på og sett etter under følling og like etter. Global Bred To Win har alle forutsetninger for å lykkes, sier Per Erik Eriksson ved oppdretter Global Farm til trav365.no.

Han sier føllet er født og fikk sine første måneder i Normadie i Frankrike, før det før jul ble fraktet opp til Sverige og deretter Norge for norskregistrering.

- Det var en strevsom tur og vi bestemte da at den ikke skulle sendes ned igjen. Føllet ble da stående i Sverige, hvor flere var og kikket på det. Det kom en del bud, før det ble solgt til dagens eier, sier Eriksson.

Geir Vegard Gundersen bekrefter at han skal ha åringen i sin trening etterhvert.

Siste nytt i Avl Vis flere

Dette er grafen som skremmer

Avl:

Dette er grafen som skremmer

Avlsplanen for kaldblods skal revideres. I dag ble innholdet sluppet under høstkonferansen på Sørlandet.

27 hopper på snaue to timer

27 hopper på snaue to timer

Da nyheten om at Ingbest skal til Sverige sprakk, sto ikke telefonen stille hos Frasse Fransson.

Auksjonsdyringen Thai Targaryan til Aagre

Auksjonsdyringen Thai Targaryan til Aagre

Per Otto Aagre har spesialisert seg på innkjøring og grunntrening av unghester. Nå får han en spennende krabat på stallen.

Ingbest flytter til Sverige

Ingbest flytter til Sverige

Nok en avlshingst er på flyttefot, nå Ingbest, som blir svenske.

Vil ha livstidskvote på kaldblodshingstene

Vil ha livstidskvote på kaldblodshingstene

Seniorrådgiver Siri Furre og spesialrådgiver Tore Kvam ved Norsk hestesenter anbefaler travsporten å innføre et maksantall på hvor mange hopper en kaldblodshingst kan bedekke.

Moens hoppe var vakrest

Moens hoppe var vakrest

Kaldblodshoppen Trons Torila var Dyskuns vakreste hest og danket ut alle de andre.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...