Amatørtilbud på Sørlandet

Sørlandets travpark åpner opp for inntil 20 prosent amatører oppstallet ved banens trenere.

Fra desember gjør Sørlandets Travpark endringer i sitt rekrutteringskonsept. Det skal gi ungdommer og amatører et bredt tilbud.

trav365.no
Trav365.no

Publisert:

Sist oppdatert: 06.11.2018 kl 11:07

Sørlandets Travpark lyste 30.mai 2017 ut ledige boksplasser i sin rekrutteringsstall, og gjentok utlysningsprosessen 23.mai 2018, uten at stallen ble fylt opp med nye leietagere.

Styret vedtok som en følge av dette tidligere i oktober en endring i driften av rekrutteringsstallen. Der hette det at "Det er ønskelig at også rekrutteringstilbudet opprettholdes i en eller annen form".

Da det ble kjent at leietakerne i rekrutteringsstallen var sagt opp, resulterte det i et ramaskrik. Siden da har travparken i sør arbeidet med en løsning.

Johan Kringeland Eriksen overtar som trav365.no tidligere har omtalt, rekrutteringsstallen, men to bokser sskal prioriteres leid bort til ungdommer under 23 år.

I tillegg til at de eksisterende leietagerne i rekrutteringsstallen under 23 år beholder sine bokser i stallen, åpner Travparken opp for at samtlige travtrenere på banen kan leie ut inntil 20 prosent av sine bokser til amatører. Dette er plasser hvor amatørene selv trener sine hester og har de oppført på sin egen treningsliste. Dette gir trenerne en mulighet til å øke belegget i stallen dersom de har ledig kapasitet.

- Denne ordningen er inspirert av praksisen Drammen Travbane la om til for få år siden, og som ifølge nåværende sport- og avlssjef i DNT, Tron Gravdal, ga et løft i antall starthester på banen, forteller daglig leder ved Sørlandets Travpark, Kjetil Olsen.

Dette betyr at samtlige av de nåværende leietagerne i rekrutteringsstallen er sikret videre stallplass i Travparken, samt at distriktets amatører kan søke stallplass hos de profesjonelle trenerne.

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Vil bygge et mini Åby

Vil bygge et mini Åby

Får Bjørn Bagstevold det som han ønsker, kan Forus travbane se frem til nytt tribuneanlegg og nye staller. Drømmen er et mini-Åby.

Ungheststjernen skinner igjen

Ungheststjernen skinner igjen

Vakre Kuven Storm tok trav-Norge med storm sammen med sin eier John Borgen (73) i fjor og forfjor. Men så var det brått slutt.

Tidenes dyreste er klar

Tidenes dyreste er klar

Te Amo Corazon kostet 950.000 kroner på klasseløpsauksjonen i fjor. Nå kommer den i mønstringsløp.

Kapasitetshest tilbake i Norge

Kapasitetshest tilbake i Norge

Den står med 42 prosent i trippelprosent og hatt sin beste sesong så langt i karrieren i år. Nå er Royaldoodle tilbake i Norge.

Ingen sjanse for avgiftskutt

Ingen sjanse for avgiftskutt

Kristelig Folkeparti var nøkkelen for kutt i totalisatoravgiften. Onsdag kveld slår de spikeren i kista for hestesportens kutt-drøm.

- Bedre enn Elitkampen

- Bedre enn Elitkampen

På en dag hvor kun fem varmblods elitehester dukker opp til start på Solvalla, holder kveldens kaldblodsløp nesten bedre klasse enn under Elitloppshelgen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...