Kolle fikk sølvet

Helene Kolle vant monteforkjemper Ola Fossestøls løp med Kjell Løvdal-trente Troll Svenn.

Troll Svenn sikret montekometen Helene Kolle en gedigen sølvpokal fredag kveld.

trav365.no
Trav365.no

Publisert:

Den tallentfulle rytteren, med årene stappfulle av travblod, knuste konkurrentene med en for dagen strålende Troll Svenn.

Med eier Svenn Songe på travferie i USA freste hesten rundt travparken og plusset på eierens feriebudsjett med 16.000 kroner. Tiden ble gode 1.25,5 fra 60 meters tillegg.

Løpet, som var Ola Fossestøls monteløp, har en gedigen sølv vandrepokal til rytterne. Den må vinnes to ganger for å bli til odel og eie.

- Kjempemoro. Jeg satser jo på dette og håper å kunne ende på topp tre på statistikken, sa den strålende fornøyde rytteren etter løpet.

Pokalen er gitt av Ola Fossestøl, tidligere hovedstarter på travparken og æresmedlem i Agder
Travforbund. Han har opp gjennom årene gjort det bra med sine hester, og han har gitt én av sine pokaler som er omgravert.

Han har i alle år vært en ivrig forkjemper for montésporten, og han benytter ofte anledningen om å snakke varmt om den.

Siste nytt i Monte Vis flere

Märtha Louise tyvtrener

Märtha Louise tyvtrener

Det er ingen tvil om at Prinsesse Märtha Louise tar neste helgs travløp alvorlig. Fredag var hun over åtte timer i stallen hos Trond Anderssen. Der prøvde hun også monteridning.

Overlegen konkurrentene

Overlegen konkurrentene

Strikkeprisen og Martine O. Sørvik hadde ingen problemer med å knuse konkurrentene i monte nok en gang.

Fightet inn en million

Fightet inn en million

Få lever så opp til navnet som hedershesten Ramona's Fighter. Nå er den blitt milllionær.

Ingbest strålte igjen

V75:

Ingbest strålte igjen

Mange hoppebesøk, lange reiser og opphold "hjemmenfra" satte Ingbest ut av spill i sommer. Men etter få dager hjemme på Ulleberg Gård igjen strålte hingsten. Her er alt fra dagens V75.

Løvvold vant på plasseringer

Monte-NM:

Løvvold vant på plasseringer

Siv Emilie Løvvold er Norgesmester i monte etter en utrolig spennende konkurranse. Først når man begynte å telle andreplasser ble vinneren kåret.

- Trodde de tullet med meg

- Trodde de tullet med meg

Siv Emilie Løvvold trodde hun ble fleipet med, da hun fikk beskjed om at hun skulle ri sin montefavoritt Rapido i lørdagens Norgesmesterskap i monte.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...