Trav365.no

Ser lyst på 2020 etter årets første seier

Hande:

Ser lyst på 2020 etter årets første seier

Publisert:

PLUSS: Det gikk 22 starter i 2020 før Christina A. Hande var først i mål. Så langt har hun ikke hatt marginene helt på sin side. Men nå kan det snu og i bakhånd har hun noen skikkelige kanoner.

Årets første seier

Christina Hande

Årets første seier

Publisert:

Christina Hande vant 12 løp i fjor. I år har det ikke gått like bra for jenta som jobber i Sverige, men fredag tok hun årets første seier i et montèløp med 8-årige Uno Piccolino i Bollnäs.

Gjennombruddshesten

Kåre Kanon

Gjennombruddshesten

Publisert:

PLUSS: Kristine Kvasnes begynte å gå i stallen til Eivind Gravdal etter skoletid det året hun fylte 12 år. Dermed var hun bitt av travbasillen. Hesten med det artige navnet Kåre Kanon var hennes gjennombruddshest.

- Må ta pause fra montè

Liv Pedersen:

- Må ta pause fra montè

Publisert:

PLUSS: En av våre aller beste montèryttere Liv Pedersen har slitt med sykdom en stund. Det har nå kostet henne montèlisensen. Hun har lyst til å fortsette, men har ikke bestemt seg.

Utenlandske hester velkomne

Sverige-starter:

Utenlandske hester velkomne

Publisert:

Svensk Travsport har torsdag sendt ut en pressemelding der de gjør det klart at utenlandske hester er velkomne til å starte i landet. Samtidig strammer de grepet på sine kjøringer.

- Positiv til å kjøre travløp

Løpsavvikling:

- Positiv til å kjøre travløp

Mener travsporten har en god plan

Publisert: - Oppdatert: 25.03.2020 kl 14:27

PLUSS: Stortingsrepresentant Svein Harberg er positiv til at travsporten kan starte med travkjøringer før corona-tiltakene er opphevet. Han roser de fremlagte planene.

- En brutal tilleggsbelastning

Krisepakke:

- En brutal tilleggsbelastning

Vi har tatt pulsen på Høyretoppen før fredagens krisepakke

Publisert: - Oppdatert: 25.03.2020 kl 14:29

PLUSS: Topp-politiker Svein Harberg (H) forteller her om travets sjanser for å bli tatt opp i fredagens krisepakke, vurderingen av totalisatoravgiften og drift av Norsk Hestesenter og Bjerke Dyrehospital fremover.

Fjerner en rekke løpsdager

Vedtatt:

Fjerner en rekke løpsdager

Tidligste travløp kan bli i begynnelsen av april

Publisert: - Oppdatert: 22.03.2020 kl 19:28

Det Norske Travselskap fjerner alle løp det skulle vært innmeldinger til den kommende uken. Det kan bety at første travdag i Norge kan bli fredag 3. april. Endrer situasjonen seg, kan det bli løp med kort tidsfrist.

Nytt svensk rekord

Monte:

Nytt svensk rekord

Publisert:

Jan-Olov Persson-trente Wilda Fille har vist seg til å være en slager i monté. I montéløpet på Bergsåker lørdag vant han og rytter Emilia Leo sikkert på ny svensk rekord.

Hun har et langsiktig mål

Ung i travet:

Hun har et langsiktig mål

Publisert:

PLUSS: Ailin Berg-Almaas har gått gradene fra ponnitravet til storhest. Nå nyter hun dagene og der fremme har hun et mål.

- Ingen var forberedt

Coronaviruset:

- Ingen var forberedt

Publisert:

PLUSS: Per Dag Hole i Norsk Trav legger ikke skjul på at ingen var forberedt på at situasjonen man nå står oppi ville bli så omfattende. Nå er han bekymret.

Trener hestene fra bilen

I karantene:

Trener hestene fra bilen

Publisert: - Oppdatert: 19.03.2020 kl 15:48

PLUSS: Pål Buer sitter selv i karantene etter en Spaniatur, men stallen går som normalt og treneren selv får med seg treningsøktene til hestene gjennom bilvinduet.

Jakter ny montèseier

Mathilde Herleiksplass:

Jakter ny montèseier

Publisert:

Mathilde Herleiksplass lever ut drømmen om å jobbe med trav og ri montèløp i Frankrike. Onsdag skal hun ri en svensk hest i et travritt i Laval.

Nå organiserer de seg

Monterytterne:

Nå organiserer de seg

Publisert: - Oppdatert: 04.03.2020 kl 09:09

Etter alt rytterrøret, som endte med strykningen av en hest på Jarlsberg lørdag, organiserer nå norske monteryttere seg.

Helle Spik vant igjen i montè

Amanda æret Frank:

Helle Spik vant igjen i montè

Publisert:

PLUSS: Mandagens montèløp på Leangen var Frank Westbergs montèløp. De som æret orkdølingen var Amanda Robertsen og Helle Spik.

Vil ha profflisens i monte

Høring:

Vil ha profflisens i monte

Publisert: - Oppdatert: 08.02.2020 kl 10:30

PLUSS: Det Norske Travselskap vil ha en profflisens for monteryttere. Det åpner for at rytterne kan ta betalt for sine oppsitt. Samtidig foreslås endringer i de fysiske testene.

Økte verdien over 200 ganger

Økte verdien over 200 ganger

Montè

Publisert:

PLUSS: Bettini sørget for en kjempeskrell i montèløpet på Momarken tirsdag, og sørget for at V65-verdien økte over 200 ganger.

Hun var beste norske

Vincennes:

Hun var beste norske

Publisert: - Oppdatert: 26.01.2020 kl 19:30

PLUSS: Matilde Herleiksplass red et flott monteløp til andreplass og 130.000 kroner på Vincennes søndag. Slik ble hun beste norske på stordagen.

Svenskeplanen virket

Jarlsberg:

Svenskeplanen virket

Publisert:

PLUSS: Listas Spartacus og Sophia Jacobsen Olsson hadde tatt turen fra Uddevalla til Jarlsberg for å vinne monteløpet og lykkes med planen.

Mye vann i Bergen

Vått:

Mye vann i Bergen

Publisert:

PLUSS: Det er vått i Bergen. Det fikk Håkon Steine føle på da han skulle ta seg til oppselingsboksene.

- Veldig komplett

Sørlandet:

- Veldig komplett

Publisert:

Troll Svenn fortsetter å imponere i monte og gjesterytter Siv Emilie Løvvold mener vallaken nå er en veldig komplett montehest.

Montecomback etter fem år

51-åring:

Montecomback etter fem år

Publisert:

PLUSS: I kveld rir Kari Anne Knutsen (51) sitt andre monteløp siden 2014. Hun oppfordrer alle som har latt sine lisenser gå ut, til å ta dem opp igjen.

En ny montestjerne er tent

Bjerke:

En ny montestjerne er tent

Publisert:

PLUSS: Sørlandshesten Will Teddy kan være den nye montestjernen. Den imponerte i hvert fall stort på Bjerke onsdag.

Ble årets treåring

USA:

Ble årets treåring

Publisert:

Delvis norskeiede Greenshoe på i natt norsk tid kåret til årets treåring i USA.

Lillesøsteren døde

Avl:

Lillesøsteren døde

Publisert:

PLUSS: Lillesøsteren til Norges kanskje beste hoppe gjennom alle tider, Hillary B.R., døde.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...