Trav365.no

To norske seire

Arvika fredag

To norske seire

Publisert:

800-meters banen Arvika hadde en av sine største løpsdager for året fredag. Det ble to norske seire. Både Troll Svenn og Kaptein Kuling vant løp med 50.000 i førstepremie.

Imponerte i montè

Torpa Nicklas

Imponerte i montè

Publisert: - Oppdatert: 03.07.2020 kl 20:58

Torpa Nicklas startet for andre gang i montè på Jarlsberg fredag. Sammen med Kristine Kvasnes ble det seier for 9-åringen som trenes av Odd Arne Sagholen.

V64 med mange norske

Arvika fredag

V64 med mange norske

Publisert:

800-meters banen Arvika, med Sveriges nest korteste oppløp, arrangerer V64 fredag med mange norske deltagere. I et montèløp med 50.000 i førstepremie starter Troll Svenn med Christina Hande som rytter.

- Min hest blir disket og hun vinner løpet

Biri:

- Min hest blir disket og hun vinner løpet

Fly forbanna etter diskedrama

Publisert: - Oppdatert: 28.06.2020 kl 19:34

PLUSS: Stensvik Martin var først i mål i monteløpet, men ble disket for galopp etter målgang. Dermed sto Alm Sander igjen som vinner. Vinnerrytteren beklaget etterpå galoppen til førstehesten i mål.

Overlegen i montè

Smedheim Solan

Overlegen i montè

Publisert: - Oppdatert: 28.06.2020 kl 16:01

Smedheim Solan var gjort til stor favoritt i et montèløp innenfor GS75 på Hagmyren søndag. Sammen med dyktige Emilia Leo innfridde den 9-årige Bork Odin-sønnen til fulle.

Vant løp på Vincennes

Norske Matilde:

Vant løp på Vincennes

Publisert: - Oppdatert: 24.06.2020 kl 17:22

Så skulle drømmen gå i oppfyllelse for norske Matilde Herleiksplass (22), som tirsdag ettermiddag fikk vinne sitt første løp i franskmennenes storstue Vincennes. Se løpet her.

Pangløp med mange norske

Hagmyren søndag

Pangløp med mange norske

Publisert: - Oppdatert: 23.06.2020 kl 08:27

Det arrangeres ti løp på Hagmyren søndag, alle kaldblodsløp, hvor mange norske hester har vinnersjanse. Av disse er Våler Nikolai.

Endelig seier igjen

Leangen fredag

Endelig seier igjen

Publisert:

Ramona's Fighter tok karrierens seier nummer 24 i et montèløp på Leangen fredag. Det er dog lenge siden forrige seier. Den kom også i travritt på Leangen, i august 2018.

Jakter 250.000

Åby torsdag

Jakter 250.000

Publisert:

Ready Eddie starter i et montèløp med 250.000 kroner til vinneren på Åby torsdag. Flere andre norske tar også turen, blant annet Staro on the Rocks i et 3-års løp.

Vant på dårlig dag

Harstad:

Vant på dårlig dag

Publisert:

PLUSS: El Muro B.R. var ikke på topp, men tok seg likevel av monteløpet i Harstad på klassehestens vis søndag. Noen start på Leangen neste helg blir det derimot ikke.

Sommervikaren klinket til

Vant:

Sommervikaren klinket til

Publisert:

PLUSS: Ailin Berg-Almaas har fått seg sommerjobb i Sverige hos topptrener Jørgen Westholm. Søndag takket hun for tilliten med å vinne løp for sin arbeidsgiver. Se video!

Internasjonal OGP-start

Oslo Grand Prix:

Internasjonal OGP-start

Publisert: - Oppdatert: 14.06.2020 kl 17:41

Danske Michelle Mønster red Nederlandske Innovation Love, trent av Paul Hagoort, inn som OGP-søndagens første vinner i monteløpet.

5 av 6 i år

Montèspesialisten

5 av 6 i år

Publisert:

(PLUSS) Troll Svenn er en meget kapabel hest, og han er spesielt god i montè. På Jarlsberg mandag tok 8-åringen sin femte seier på seks starter i år.

Helsvett innsats av Helle Spik

Biri:

Helsvett innsats av Helle Spik

Publisert: - Oppdatert: 01.06.2020 kl 10:32

Han hadde "milevis" frem runden fra mål, men i mål var Helle Spik sikker vinner etter en helsvett sisterunde.

Montèdagen

Bergsåker torsdag

Montèdagen

Publisert:

Førstkommende torsdag er det montèdagen på Bergsåker. I likhet med i fjor er det en løpsdag med kun travritt. En norsk hest tar turen for å kjempe om 75.000, trønderske Tangen Tinn.

Stor bot og utelukkelse

Straffet for driving:

Stor bot og utelukkelse

Publisert: - Oppdatert: 13.05.2020 kl 20:24

PLUSS: Balzac du Chatelet, ridd av Christina Hande, sto for en sterk innsats i et montèløp på Solvalla onsdag. Malurten i begeret var at Hande brukte pisken ureglementert, og fikk kraftig bot og utelukkelse.

Christina Hande til topps

Monte:

Christina Hande til topps

Publisert:

Christina A. Hande lever livet som stallansatt i Sverige. Hverdagene krydres med monteløp, som hun vinner stadig flere av. Slik som i lørdagens svenske V75.

Vant i montèdebuten

Komnes Bork innledet

Vant i montèdebuten

Publisert: - Oppdatert: 10.04.2020 kl 15:43

Løpsdagen på Färjestad langfredag ble innledet med et montèløp, hvor det ble en duell mellom to norske hester. Seieren gikk til Jan Rune Gaustad-trente Komnes Bork, som debuterte i montè.

Ser lyst på 2020 etter årets første seier

Hande:

Ser lyst på 2020 etter årets første seier

Publisert:

PLUSS: Det gikk 22 starter i 2020 før Christina A. Hande var først i mål. Så langt har hun ikke hatt marginene helt på sin side. Men nå kan det snu og i bakhånd har hun noen skikkelige kanoner.

Årets første seier

Christina Hande

Årets første seier

Publisert:

Christina Hande vant 12 løp i fjor. I år har det ikke gått like bra for jenta som jobber i Sverige, men fredag tok hun årets første seier i et montèløp med 8-årige Uno Piccolino i Bollnäs.

Gjennombruddshesten

Kåre Kanon

Gjennombruddshesten

Publisert:

PLUSS: Kristine Kvasnes begynte å gå i stallen til Eivind Gravdal etter skoletid det året hun fylte 12 år. Dermed var hun bitt av travbasillen. Hesten med det artige navnet Kåre Kanon var hennes gjennombruddshest.

- Må ta pause fra montè

Liv Pedersen:

- Må ta pause fra montè

Publisert:

PLUSS: En av våre aller beste montèryttere Liv Pedersen har slitt med sykdom en stund. Det har nå kostet henne montèlisensen. Hun har lyst til å fortsette, men har ikke bestemt seg.

Utenlandske hester velkomne

Sverige-starter:

Utenlandske hester velkomne

Publisert:

Svensk Travsport har torsdag sendt ut en pressemelding der de gjør det klart at utenlandske hester er velkomne til å starte i landet. Samtidig strammer de grepet på sine kjøringer.

- Positiv til å kjøre travløp

Løpsavvikling:

- Positiv til å kjøre travløp

Mener travsporten har en god plan

Publisert: - Oppdatert: 25.03.2020 kl 14:27

PLUSS: Stortingsrepresentant Svein Harberg er positiv til at travsporten kan starte med travkjøringer før corona-tiltakene er opphevet. Han roser de fremlagte planene.

- En brutal tilleggsbelastning

Krisepakke:

- En brutal tilleggsbelastning

Vi har tatt pulsen på Høyretoppen før fredagens krisepakke

Publisert: - Oppdatert: 25.03.2020 kl 14:29

PLUSS: Topp-politiker Svein Harberg (H) forteller her om travets sjanser for å bli tatt opp i fredagens krisepakke, vurderingen av totalisatoravgiften og drift av Norsk Hestesenter og Bjerke Dyrehospital fremover.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...