Tilbake til nettavis

Vis hingstekatalogen

Bokli Rapp

Bokli Rapp
Rekord: 1.24,5am Grunnlag: 542 809
Mål: Hjemmeside: Hjemmeside

Prestasjoner/avlsresultater

Bokli Rapp debuterte med en andreplass i februar som treåring. Han trippelplasserte seg i 10 av 15 starter denne sesongen og vant bl.a. E.C. Koren Lunds Minneløp samt oppnådde andreplass i Spenters Æresløp og fjerdeplass i Svenskt Kallblodskriterium. Årsfortjenesten ble vel 380 000.

Som fireåring har han vunnet to av ni starter, bl.a. kval til Svenskt Kallblodsderby. Bestetiden 24,5aM er også beste seierstid satt som fireåring.

Stamtavle

Kontaktinformasjon

Hingsteholder: Jæren Hingst

Kontaktperson: Odd Dvergsdal

Hjemmeside: Hjemmeside

Telefon:

Adresse:

Priser: Pris 2019: kr. 3 000 + kr. 12 000 + mva

Annet: Alle brukere av avlsstasjonen er best tjent med at vi alle fokuserer på å hindre overføring av smittsomme sykdommer. Dette er særlig viktig for sykdommen kverke som dessverre opptrer sporadisk i hestemiljøet. Kverkesmitte på avlsstasjoner vil slå meget uheldig ut for alle, og vi ønsker med dette å være føre var. Vi ber derfor eiere være oppmerksom på symptomer på luftveisinfeksjoner med hoste, nedsatt matlyst, feber, hevelse i kjeveregionen. Slike hester SKAL det ALLTID informeres om og det vil tas spesielle hensyn ved evt. undersøkelse av disse hester. Vi minner også om at det er viktig å behandle hopper og føll med ormekurer før de evt. skal oppstalles ved avlsstasjonen. Dette er viktig for å minske smittepresset ved avlsstasjonen. Ved ankomst til avlsstasjonen vil en måtte skrive under erklæring på helsestatus på de dyr som bringes inn i besetningen. Avlsstasjonen betjenes av veterinær Rune Skogen.

Vis hingstekatalogen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...