Trav365.no

Tilbake til nettavisen

Vis alle annonser i Varmblods løpshester

Folsom Cash

Folsom Cash
Selger: Lars Christian Larsen Pris: 40000
Telefon: 94257756 Alder: 5
E-post: helenameland92@yahoo.no Beskrivelse: 5 årige Folsom Cash har vært i pengene 25 av de 33 startene han har gjort sålangt. I år har han i snitt tatt med seg 4000kr hjem per start. Travsikker og har kun galoppert 4 starter. Galopp prosent på 12%. Grunnlaget per i dag er 117 391,- Rekordene er 1.14,3 på auto og 1.16,5 på volte. Sist ble det utstyrs feil samtidig som han var litt øm i et fremkne etterpå, slo sammen og galopperte og det endte i hjul hekt og flatt hjul og det løpet var over. Avsluttet fint nest sist etter og ikke ha hatt sin beste dag. Vant enkelt tredje sist. Grunnet manglel på tid ser vi oss nødt til å se etter nytt hjem. Samtidig ser vi han kan ha fordel av og starte på utkant banene, hvor det ofte er mer gjevne tider. Fungerer fint med sko med pigger, så kan starte på gjennom hele vinteren. Har levert fine avslutninger stort sett alle sine løp. Lett plassert og fin å kjøre hjemme og på banen. Snill og sko, grei med andre hester ute. Er til daglig brukt delvis til støttekontakt oppdrag hvor de har lært seg og kjøre hest. Det har Cashy tatt på strak arm, og opptrer ekstra rolig rundt barn og ukjente personer.
Folsom Cash
Folsom Cash
Folsom Cash

Stamtavle

Streamline Woman S.J.'s Photo
Viking Kronos
Thai Tanic Strategy
Sweetpike

Vis alle annonser i Varmblods løpshester

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...