Annonse:

Ultraspennende andelslag

Åringen Brilliant Cash selges ut i andeler.

Jeg selger nå ut 50% av åringen Brilliant Cash i 10 andeler.

trav365.no
Trav365.no

Publisert:

Andelslag med den nye avlskometen i Frankrike.

Brilliant Cash er sønn av en av de mest betrodde avlshingstene i Frankrike Brillantissime. Brillantissime er den avlshingsten i Frankrike som har med sine første avkom, gjort det klart best i 2018 av antall seiere og antall hester klare for start. Han slår både sin bror, Bold Eagle og sin Far, Ready Cash. Kan nevne blant annet toårige Girls Talk, e. Brillantissime 4 seire på 4 starter, vant på 1.15,9 - 2200 meter i siste start, Granon Vedaquais 3 seire på 3 starter samt Grandol 2 seire på 3 starter.

Mor til Brilliant Cash , Air Lindy ble kjørt for tøft som unghest i USA og måtte dsv gi seg pga skade. Air Lindy er opprinnelig fra en morslinje med passgjengere som så ble avlet til travere (og blant annet produserte stjernetraveren Sandy Bowl). Hun er linjeavlet 4x3 på Valley Victory og har en veldig moderne stamme. Air Lindy kommer fra en god søskenflokk som inkluderer Citation Lindy (tredje i Peter Haughton) og Westside Lindy.

Air lindys moderne stamme, og med ganske mye Speedy Crown i stammen, er utkrysning mot en fransk hingst som Brillantissime veldig spennende særlig når man ser hvor lovende Brillantissime allerede er i avlen i Frankrike.

Brilliant Cash er en stor flott hingst som nå starter innkjøring/temming. Dette er en hest jeg har meget store forventninger til. Jeg er kun ute etter topphester og skulle det vise seg at hesten ikke når opp til forventingene med å kunne være med i de aller største løpene i Norge som unghest så skal hesten selges igjen for å satse på andre unghester, tanken er å også melde han inn i E3 samt Breeders Crown.

Pris pr andel (5%) - er 13200,- pluss 825 ,- pr mnd eller en engangssum på 26400,-. Velger dere engangssum så forplikter jeg med til at det ikke skal påløpe flere kostander før 1 mai som 3 åring.

Ta kontakt med:
Kjell Terje Leire
ktl@firenor.no
+47 95 98 91 72

Siste nytt i Hestemarked Vis flere

Løpshest selges

Annonse

Løpshest selges

Quickwin, er til salgs.

Ultraspennende andelslag

Annonse:

Ultraspennende andelslag

Jeg selger nå ut 50% av åringen Brilliant Cash i 10 andeler.

Topphest selges

Annonse:

Topphest selges

Urakas Gilbak er til salgs.

Meget flott hoppeføll selges

Annonse:

Meget flott hoppeføll selges

Hoppeføll e Åsajerven u Eldjenta

Løpshester til salgs

Annonse:

Løpshester til salgs

To flotte kaldblodshester er for salg, Spydo Ø.K. og Sjø Gull.

Prodino Mykla selges

Annonse:

Prodino Mykla selges

Prodino Mykla, selges grunnet opphør av andelslag.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...