Andelslag i regi Øystein Tjomsland

Tjomsland har fem hester i kriteriet åpen klasse. Nå kan du bli med i trav365.no sitt andelslag hos ham. Foto: Erik Stenhaug, Equus Media

Bli med et spennende på andelslag hos Tjomsland. Tanken er å kjøpe en åring på auksjonen og dele den opp i 100 andeler. Åringen kommer til å bli kjøpt inn av Øystein Tjomsland.

trav365.no
Trav365.no

Publisert:

Sammen med trav365.no innbyr mannen, som kvalifiserte seg med hele 10 hester til klasseløpshelgen hvorav tre som ble kjøpt inn på klasseauksjonen for to år siden, til et spennende andelslag.

Kanskje kan det bli en ny Tekno Odin, som han kjøpte på samme auksjon noen år før.

Bli med på å eie hest hos en av nordens beste travtrenere!

Kort om andelslaget
o 100 andeler
o Pris per andel ut september 2019 er kroner 3000,-
o Pris per andel fra oktober 2019 og ut september 2020 er kroner 2000,-
o Det kjøpes en åring til ca 100.000 kroner på klasseløpsauksjonen. Resten av beløpet skal brukes til forsikringer, klasseløpsinnskudd og stå i en veterinærbuffer.
o All informasjon om andelslaget kommer på trav365.no på en egen side.
o Maks 10 andeler per person.
o Det må selges og betales minst 75 andeler innen 7. september for at andelslaget skal bli realisert.

For mer info ta kontakt med Stein på 90193048 eller mail til post@trav365.no

Disse andelene blir det rift om!

Siste nytt i Auksjonshester Vis flere

Skjerper trener-kreditten

Skjerper trener-kreditten

Etter å ha slitt med å få betalt for auksjonshestene som ble kjøpt på kreditt på Klasseløpsauksjonen i år, vil DNT skjerpe kredittreglene neste år.

Fortsetter stor-satsningen

Fortsetter stor-satsningen

Øystein Tjomslands storhesteiere Stig Wiklund og Leif Lindholm bladde opp 160.000 for flotte Bjørlifin. Her er en auksjonsoppdatering.

Kamp til døra om I.D. Duke of Lords

Kamp til døra om I.D. Duke of Lords

Storhesteier Trond Storbråten og travtrener Anders L. Wolden kjempet mot hverandre om I.D. Duke of Lords. Til slutt trakk Stall Creation AB ved Trond Storbråten det lengste strået med 550.000 kroner.

Vi sender klasseløpsauksjonen live

Vi sender klasseløpsauksjonen live

Trav365.no sender klasseløpsauksjonen live på vår nettside og Facebook! Klikk deg inn her for å følge sendingen.

Ga 800.000 for Thai-hest

Ga 800.000 for Thai-hest

Klasseløpsauksjonens dyreste fredag ble Thai Targaryan kjøpt av Tom Erik Solberg. Øystein Tjomsland (bildet) kjøpte kveldens dyreste kaldblods.

360.000 kroner for dyreste

Klasseløpsauksjonen:

360.000 kroner for dyreste

Tom Erik Solberg handlet inn Anne Simone, etter den doble millionøsen Premance Simoni for 360.000 kroner fredag kveld.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...