Trav-Ola roser Harstad

Ola Slåtsveen er imponert over jobben som legges ned i Harstad. Foto: Privat

En imponert Ola Slåtsveen roser alle rundt Harstads store travdag lørdag.

trav365.no
Trav365.no

Publisert:

Dyktige Slåtsveen var hanket inn som speaker og kommentator på banen i nord. Vel hjemme har han gjort seg opp noen tanker etter besøket. De delte han med sine venner på sosiale medier tirsdag.

- Jeg er mektig imponert over hvor hardt det jobbes. Blide og positive folk. Funksjonærer og ledelse som gir alt. Hesteeiere som har gledet seg i ukesvis til lørdagen med en rekke æresløp. Gode prestasjoner og jublende vinnere. Møtte også de som ikke vant. Som også smilte. Nesten alle pratet om V75 omgangen som de hadde mistet. Naturligvis var de nedbrutt over dette. Travet blir elsket av de som også kommer fra nord også. De vil også vise resten av trav-Norge at de har kvaliteter som holder for å kjøre V75 løp en gang i året. I stedet ble det lørdag kveld etter V75 på Bjerke samtidig med The Hambletonian. Ingen god erstatning for de som hadde gledet seg til folkefest med blikket fra hele Norge mot seg. Likevel opplevdes kvelden som svært positiv, forteller han.

Trav-Ola mener arrangementet holdt veldig god standard.

- Og i banen fikk vi se mange spennende oppgjør. Banerekorden ble også knust. Etter løpene var folket invitert til travmiddag fra klokken 23 i Nordic Hall. Nordnorsk humor av beste slag fra scenen og god musikk og flott stemning blant alle besøkende. Arrangement kan de i Harstad. Både på og utenfor Travparken. Selvfølgelig skal det kjøres V75 i nord hvert år. Jeg ser frem til V75 i 2019 på Harstad Travpark, reklamerer han.

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Halve årgangstoppen i samme løp

Halve årgangstoppen i samme løp

Fire av Øystein Tjomslands aller beste kaldblods treåringer skal ut i samme kriteriekvalifisering. Fire går videre.

Slik ble kvalifiseringsløpene

Slik ble kvalifiseringsløpene

Sent søndag kveld var kvalifiseringsløpene til klasseløpene satt opp. Her kan du se hvordan de ble.

Til topps i Frankrike igjen

Til topps i Frankrike igjen

Mathilde Herleiksplass kan legge en ny seier i Frankrike til CV'en etter at hun vant gressløp søndag.

Spille i dag? Les dette først.

Spille i dag? Les dette først.

I samarbeid med landets fremste travtipper, Øivind Grøstad, tilbyr trav365.no nå travtips på telefon. Han byr på godbiter!

Bedring for skadet hest

Bedring for skadet hest

Søndag formiddag er det klart at Ligthning Plays kuttskader ikke går inn til beinet. Nå vil en røntgen-undersøkelse mandag avgjør hva som skjer med hesten.

Krever mer til kaldblodshestene

Krever mer til kaldblodshestene

Neste uke er det landsråd, hvor forbundene i Det Norske Travselskap møter styret i DNT. Der kommer en brannfakkel på bordet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...