Nå skal det avgjøres

De norske kuskene Roar Hop, Thomas Sverre Karlsen og Sigmund Jakobsen skal kjøre to løp torsdag. Foto: Privat

I kveld skal de nordiske amatørene kåre sine mestere. I monte ser det lyst ut for Norge, i sulky er alle på skuddhold.

trav365.no
Trav365.no

Publisert:

Sist oppdatert: 09.08.2018 kl 13:40

Foreløpig leder Amanda Robertsen og Siv Emilie Løvvold montekonkurransen, med Helene Kolle på fjerde. De skal ri et løp torsdag før tittelen deles ut.

I sulkydelen ligger Roar Hop på femte, mens Sigmund Jakobsen og Thomas Sverre Karlsen ligger på delt sjette. De tre skal kjøre to løp før det kåres en mester.

Dårlige hester
Ledelse til tross, så frykter Siv Emilie Løvvold at det ikke holder inn.

- Jeg har vel det dårligste kortet igjen. Men jeg prøver å ikke fokusere på det og ri mitt beste, så får det bli den plassen det blir både i løpet og sammenlagt, sier hun til trav365.no torsdag formiddag.

Heller ikke Amanda Robertsen er optimist.

- Min har ikke vært så veldig god i det siste, og har stoppet fra 4-5 innvendig. Så best mulig plassering er håpet. Slik er det vel også medSiv Emilie sin hest. Hesten som har beste dagen tror jeg er lengst fremme av oss. Helene sin montedebuterer så den kan være litt spennende, mener hun.

A-tippet
Thomas Sverre Karlsen kjører en a-tippet hest i nest siste løp i konkurransen, og gleder seg.

- Den har spor ni. Treneren hadde god tro på enn topp plassering. Den andre vet jeg ikke noe skikkelig om enda har bare sett løpa dens, sier han optimistisk.

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Trosset allergien på jubileumsfest

Trosset allergien på jubileumsfest

Mandal Travklubb feirer 30 år i 2018. Det ble feiret med et ellevilt "Hestens Dag" søndag, der en allergisk ordfører var best.

Halve årgangstoppen i samme løp

Halve årgangstoppen i samme løp

Fire av Øystein Tjomslands aller beste kaldblods treåringer skal ut i samme kriteriekvalifisering. Fire går videre.

Slik ble kvalifiseringsløpene

Slik ble kvalifiseringsløpene

Sent søndag kveld var kvalifiseringsløpene til klasseløpene satt opp. Her kan du se hvordan de ble.

Spille i dag? Les dette først.

Spille i dag? Les dette først.

I samarbeid med landets fremste travtipper, Øivind Grøstad, tilbyr trav365.no nå travtips på telefon. Han byr på godbiter!

Til topps i Frankrike igjen

Til topps i Frankrike igjen

Mathilde Herleiksplass kan legge en ny seier i Frankrike til CV'en etter at hun vant gressløp søndag.

Bedring for skadet hest

Bedring for skadet hest

Søndag formiddag er det klart at Ligthning Plays kuttskader ikke går inn til beinet. Nå vil en røntgen-undersøkelse mandag avgjør hva som skjer med hesten.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...