Har ikke bestemt seg

Kretsen rundt Hillary BR har ikke bestemt seg for om de går for åpen klasse i kriteriet.

De har praktisk talt 750.000 kroner i lomma. De kan bli til 1,5 millioner. Ikke rart kretsen rundt Hillary BR snakker om dette hver dag.

trav365.no
Trav365.no

Publisert:

Treårshoppen er overlegen sine medsøstre og er tidenes klareste hoppe-kriteriefavoritt. Om det er der hun velger å starte.

Etter seieren i Prinsesse Märtha Louises pokalløp på Biri sa eier Arne Sandbæk Jr. at han var lysten på åpen klasse i Kriteriet. Men det er trener Geir Vegard Gundersen som har siste ordet. Og han tenker fortsatt.

Og det har han tenkt å fortsette med.

- Ja, innmeldingen er jo ikke før 17. august, sier "GV" når trav365.no spør.

Vi lokker og drar, men treneren er ikke klar for en tur på glattisen.

- Det er sant. Vi har ikke bestemt oss. Helt sant. Vi snakker om det nesten hver dag, men har ikke tatt noen avgjørelse. Det tror jeg heller ikke vi gjør før rett før innmelding, sier han.

- Er det fordi du vil kjenne på henne helt fram til innmelding før du bestemmer deg?

- Nei, hun virker fortsatt strålende om dagen, så det er ikke det. Det er bare rett og slett at vi ikke har bestemt oss, gjentar han.

- Er det deg som avgjør?

- Vi kommer til å sette oss ned og snakke skikkelig gjennom det, så får vi se, forklarer han.

- Og når skjer det da?

- Rett før innmelding, ler treneren.

Førstepremien i hoppeavdelingen er 375.000 kroner. Siden Hillary BR er påmeldt premiesjansen vil hun få doblet premien der. Det vil hun også i åpen klasse, der førstepremien er 750.000 kroner, som dermed kan bli til 1,5 millioner. Supperhoppen kan faktisk ble nummer to i åpen klasse og få like mye som for seier i hoppeklassen.

Ikke rart kretsen rundt hesten vil gruble til siste sekund...

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Halve årgangstoppen i samme løp

Halve årgangstoppen i samme løp

Fire av Øystein Tjomslands aller beste kaldblods treåringer skal ut i samme kriteriekvalifisering. Fire går videre.

Slik ble kvalifiseringsløpene

Slik ble kvalifiseringsløpene

Sent søndag kveld var kvalifiseringsløpene til klasseløpene satt opp. Her kan du se hvordan de ble.

Til topps i Frankrike igjen

Til topps i Frankrike igjen

Mathilde Herleiksplass kan legge en ny seier i Frankrike til CV'en etter at hun vant gressløp søndag.

Spille i dag? Les dette først.

Spille i dag? Les dette først.

I samarbeid med landets fremste travtipper, Øivind Grøstad, tilbyr trav365.no nå travtips på telefon. Han byr på godbiter!

Bedring for skadet hest

Bedring for skadet hest

Søndag formiddag er det klart at Ligthning Plays kuttskader ikke går inn til beinet. Nå vil en røntgen-undersøkelse mandag avgjør hva som skjer med hesten.

Krever mer til kaldblodshestene

Krever mer til kaldblodshestene

Neste uke er det landsråd, hvor forbundene i Det Norske Travselskap møter styret i DNT. Der kommer en brannfakkel på bordet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...